2024-05-23 10:41:26
Φωτογραφία για Αυστραλία: Σύγκρουση τρένου με φορτηγό στο Κουίνσλαντ με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα
Τρένο και φορτηγό συγκρούστηκαν κοντά σε σιδηροδρομικό σταθμό σε αγροτική πόλη με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα, ενώ ένα άτομο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Τρεις άνθρωποι επέζησαν από θαύμα από σύγκρουση τρένου και φορτηγού κοντά σε αγροτικό σιδηροδρομικό σταθμό, αφήνοντας συντρίμμια σκορπισμένα στις γραμμές.

Το δυστύχημα σημειώθηκε κοντά στον αυτοκινητόδρομο Barwon στο Toobeah το απόγευμα της Πέμπτης, σε αυτό που έχει περιγραφεί ως «μια διαβόητη γωνία».

Αστυνομία και ασθενοφόρο εντόπισαν δύο άτομα ηλικίας περίπου 60 ετών που τραυματίστηκαν ελαφρά στο κεφάλι και το χέρι κατά τη σύγκρουση.

Ένας άλλος άνδρας, στα 30 του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πόνο στο στήθος.

Το δυστύχημα συνέβη στην ισόπεδη διάβαση Gooray κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό Toobeah στο Κουίνσλαντ.

Ένας εκπρόσωπος του Queensland Rail επιβεβαίωσε ότι η σύγκρουση συνέβη περίπου στις 13:30 στην ισόπεδη διάβαση Gooray, με αποτέλεσμα το τρένο να εγκαταλείψει τη γραμμή και ορισμένα βαγόνια εκτροχιάστηκαν.


Ένας δρόμος βόρεια της εθνικής οδού Barwon είναι επί του παρόντος κλειστός και υπάρχει μια παράκαμψη καθώς οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ερευνούν τι συνέβη και πραγματοποιείται καθαρισμός του σημείου της συντριβής.

Οι υπηρεσίες πυροσβεστικής και έκτακτης ανάγκης του Κουίνσλαντ (QFES) ολοκλήρωσαν τους ελέγχους της τοποθεσίας για να βεβαιωθούν ότι όλοι έχουν καταγραφεί και ότι δεν υπήρχαν άλλα θύματα από την σύγκρουση.

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ