2024-05-24 13:32:40
Φωτογραφία για Μυθοπλασία Alpha: Τιμητική διάκριση στα ΕΒΓΕ 2024!



Η μυθοπλασία Alpha συνεχίζει να κερδίζει διακρίσεις κι εντυπώσεις γι’ άλλη μία σεζόν, με τελευταίο επίτευγμα την τιμητική διάκριση στα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής και Εικονογράφισης για το trailer/τίτλους αρχής της σειράς «Φόνοι Στο Καμπαναριό».



Οι δημιουργοί του animation trailer, Mellow Studio, κέρδισαν το βραβείο στην κατηγορία motion graphics/animation για το trailer/τίτλους αρχής της αστυνομικής κωμωδίας του Alpha «Φόνοι Στο Καμπαναριό», που από την πρώτη στιγμή κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού και εντυπωσίασε με το πρωτότυπο και δημιουργικό trailer.



Η έμπνευση για τη δημιουργία του animation, σύμφωνα με τους Mellow, ήρθε από «τη μαγευτική γοητεία των αφισών και των trailer ταινιών της δεκαετίας του '70. Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα συναρπαστικό μείγμα μυστηρίου και κωμωδίας, διατηρώντας παράλληλα μια οπτικά εντυπωσιακή αισθητική. Βουτάμε σε έναν κόσμο σκότους και ίντριγκας, όπου τα μυστικά κρύβονται σε κάθε γωνιά. Η αινιγματική ατμόσφαιρα θα ενισχυθεί με ζωηρές χρωματικές εκρήξεις, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή αντίθεση με πινελιές χιούμορ στη μέση ενός μυστηρίου δολοφονίας».



Tα EΒΓΕ πραγματοποιούνται σε ετήσια βάση και έχουν ως σκοπό την ανάδειξη και την επιβράβευση της ελληνικής δημιουργικότητας στους τομείς της γραφιστικής, της εικονογράφησης και του ψηφιακού σχεδιασμού.



Η συγκεκριμένη διάκριση έρχεται λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του trailer των “Φόνων Στο Καμπαναριό” στα Global Entertainment Marketing Awards στην κατηγορία για «καλύτερο trailer που δεν χρησιμοποιεί υλικό από τη σειρά». Ο Alpha είναι υποψήφιος με 3 σειρές της μυθοπλασίας στα GEMA 2024, επιτυγχάνοντας να είναι φέτος το μοναδικό ελληνικό κανάλι της ελεύθερης τηλεόρασης που έχει καταφέρει αυτή τη διάκριση.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το σηκώσαμε!!!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Το σηκώσαμε!!!"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ