2024-05-30 21:44:06
Φωτογραφία για Μεγάλες καθυστερήσεις στα δρομολόγια τρένων Eurostar μεταξύ Λονδίνου και Παρισιού λόγω προβλημάτων λογισμικού
Το σιδηροδρομικό δρομολόγιο Eurostar μεταξύ Λονδίνου και Παρισιού υπέστη μεγάλες καθυστερήσεις την Πέμπτη ως αποτέλεσμα προβλημάτων λογισμικού με τους συνοριακούς ελέγχους του Ηνωμένου Βασιλείου από την πλευρά του Παρισιού, δήλωσε η σιδηροδρομική εταιρεία.

uk.news.yahoo.com

Οι καθυστερήσεις αποτελούν οπισθοδρόμηση για τον φορέα εκμετάλλευσης τρένων, καθώς τεράστιος αριθμός επιβατών αναμένεται να χρησιμοποιήσει το Eurostar όταν ξεκινήσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού τον Ιούλιο.

«Λόγω ενός προβλήματος πληροφορικής με τις συνοριακές δυνάμεις του Ηνωμένου Βασιλείου στο Παρίσι Gare du Nord σήμερα, τα τρένα μας είναι πιθανό να υποστούν σοβαρές καθυστερήσεις ή ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής», ανέφερε η Eurostar στον ιστότοπό της.

Η Eurostar ανήκει σε τρεις μετόχους. Η γαλλική κρατική σιδηροδρομική εταιρεία SNCF έχει μερίδιο 55%, η Patina Rail LLP - μια κοινοπραξία που περιλαμβάνει την Caisse de dépôt et placement du Québec και κεφάλαια που διαχειρίζεται η ομάδα υποδομής της Federated Hermes - έχει 40%, ενώ η SNCB του Βελγίου έχει 5%.

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ