2024-06-11 10:20:03
Φωτογραφία για Το Star σφήνα στη συνεργασία Μπακοδήμου με Open;
Το φετινό τηλεοπτικό ρεπορτάζ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το λιγότερο συναρπαστικό, αφού όλα αλλάζουν συνεχώς!!!

Συζητήσεις επί συζητήσεων, ραντεβού εντός και εκτός καναλιών, επιθυμίες στελεχών, πείσματα παρουσιαστών και συμφωνίες που χαλάνε την τελευταία στιγμή.

Πριν λίγο καιρό σας είχα γράψει ότι η Μαρία Μπακοδήμου ήταν πολύ κοντά στο να τη δούμε στον Alpha την επόμενη σεζόν στη θέση της Τατιάνας Στεφανίδου που μένει κενή μετά την αποχώρηση της παρουσιάστριας.

Λίγο αργότερα το σενάριο αυτό αποκλείστηκε και το κανάλι της Κάντζας- όπως ακούγεται μέχρι τώρα τουλάχιστον, θα καλύψει το κενό της Τατιάνας με επαναλήψεις της αγαπημένης σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Το Open και η Barking Well Media έγινε στη συνέχεια το επικρατέστερο τηλεοπτικό σπίτι για την Μαρία Μπακοδήμου την επόμενη σεζόν.

Μέχρι που το Star μπήκε στο παιχνίδι και μάλιστα για δεύτερη φορά φέτος αφού πριν λίγους μήνες είχε κάνει πρόταση στην Μαρία Μπακοδήμου για την παρουσίαση ενός project.


Η πρόταση αυτή τη φορά αφορά σε εκπομπή και μάλιστα καθημερινή στη ζώνη 12-2, στη θέση της Ζήνας Κουτσελίνη και του «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Αν τελικά η Ζήνα Κουτσελίνη βρεθεί στο Σκάι όπως φημολογείται, το Star θα υποδεχθεί μια αγαπημένη του παρουσιάστρια από τα παλιά, αφού η Μαρία Μπακοδήμου υπήρξε πολλά χρόνια στο κανάλι της Κηφισιάς που σκέφτεται να επενδύσει στην ψυχαγωγία και σε εκείνη τη ζώνη.

Γράφει η Νάντια Ρηγάτου (enikos)

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ