2012-07-03 16:28:13
Φωτογραφία για Αστυνομικός μεταμφιεσμένος σε πελάτη έπιασε Αλβανό dealer ηρωίνης
Ενα κιλό καθαρή ηρωίνη, έναντι του ποσού των 18.000 ευρώ, προσπάθησε να πουλήσει σε αστυνομικό που προσποιούνταν τον πελάτη ένας 27χρονος Αλβανός.

Ο νεαρός αλλοδαπός, που είχε έρθει φορτωμένος στην Πάτρα, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ο άνθρωπος με τον οποίο είχε κλείσει τη συμφωνία για την πώληση των ναρκωτικών ήταν αστυνομικός της Δίωξης Ναρκωτικών.

Οπως έγινε γνωστό από τις διωκτικές αρχές, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών ότι ο 27χρονος μετέφερε αρκετές φορές μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών από την Αθήνα στην Πάτρα, προκειμένου να τις πουλήσει σε τοξικομανείς της περιοχής, του έστησαν παγίδα.

Αστυνομικός, προσποιούμενος τον πελάτη, ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του και άρχισε να παζαρεύει το αντίτιμο για την πώληση ενός κιλού ηρωίνη. Τελικά, αφού η τιμή ορίστηκε στα 18.000 ευρώ, ο Αλβανός τού έδωσε ραντεβού στην οδό 25ης Μαρτίου, στο κέντρο της πόλης.


Οταν ο νεαρός έκανε την εμφάνισή του, ο αστυνομικός τού ζήτησε να του δείξει τα ναρκωτικά για να ολοκληρωθεί η αγοροπωλησία, όπως και έγινε. Μόνο που τη στιγμή που ο 27χρονος έπαιρνε τα χρήματα, άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών έκαναν την εμφάνισή τους και του πέρασαν χειροπέδες.

Αμέσως τον οδήγησαν στην Ασφάλεια, όπου εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία ναρκωτικών ουσιών. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών λειτουργών προκειμένου να απολογηθεί για τις πράξεις του.

Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται για τον εντοπισμό και συνεργών του. Ο ίδιος ωστόσο ανακρινόμενος αρνήθηκε να αποκαλύψει οτιδήποτε για την πράξη του, καθώς και με ποιους είχε επαφή στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

 espressonews
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ