2012-07-04 01:28:03
Φωτογραφία για Ξεκινάνε τα... βάσανα!
Την Τετάρτη (4/7) οι νταμπλούχοι Ελλάδος ξεκινάνε την προετοιμασία τους, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να είναι έτοιμος να βγάλει το... λάδι στους παίκτες του.

Τα κεφάλια μέσα από Τετάρτη για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, καθώς ξεκινάνε τα... βάσανα για την προετοιμασία της νέας χρονιάς. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα ξεκινήσει την προπόνηση με τους παίκτες του, με τους οποίους μετά από δύο ημέρες θα ταξιδέψει στην Αυστρία και το Άχενκιρχ για να πέσουν πολλά λίτρα ιδρώτα από τους «ερυθρόλευκους».

Για 12 ημέρες θα βρίσκεται ο Ολυμπιακός στα βουνά της Αυστρίας, όπου στις 15 του μήνα θα ενσωματωθούν και οι διεθνείς, οι οποίοι λόγω EURO είχαν περισσότερες μέρες άδεια. Το πρώτο φιλικό, λοιπόν, επί αυστριακού εδάφους θα γίνει στις 14/7 κόντρα στην Άιντραχτ Μπράουσβινγκ, ενώ δύο ημέρες μετά θα αντιμετωπίσει την Αλάνια.

Στη συνέχεια οι πρωταθλητές θα επιστρέψουν στη βάση τους, μέχρι και να αναχωρήσουν ξανά για την Πορτογαλία στις 22 Ιουλίου, όπου θα δώσει άλλα τρία φιλικά με Μπράγκα (26/7), Νιούκαστλ (27/7) και Σετούμπαλ (δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία).

Τέλος, άλλα δύο φιλικά θα υπάρξουν μέσα στον Αύγουστο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα (25 ή 26/8). Το ένα θα γίνει στη μνήμη του Αλκέτα Παναγούλια και το άλλο όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με τους Ιταλούς, θα είναι απέναντι στην Νάπολι στις 19 Αυγούστο στο «Σαν Πάολο».
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ