2012-07-04 12:50:43
Φωτογραφία για ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΒΟΥΡΟΣ! (PHOTOS)
Τον 16χρονο αμυντικό Πραξιτέλη Βούρο απέκτησε ο Ολυμπιακός, στην προσπάθεια που κάνει να μαζέψει τα καλύτερα ταλέντα στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "Sports-Academies.gr", ακόμα έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή πρόσθεσε στο δυναμικό του ο Ολυμπιακός. Ο λόγος για τον 16χρονο ποδοσφαιριστή Πραξιτέλη Βούρο του Αιολικού Μυτιλήνης και βασικό στέλεχος της Εθνικής Παίδων.

Στα πλαίσια της πολιτικής που ακολουθεί ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια να συγκεντρώνει στις τάξεις του ότι καλύτερο κυκλοφορεί στις νεαρές ηλικίες εντός των συνόρων, απέκτησε ένα απο τα μεγαλύτερα ταλέντα τον Πραξιτέλη Βούρο (γενν.5 Μαϊου 1995) ο οποίος προέρχεται από τον Αιολικό Μυτιλήνης, όπου κι αγωνίστηκε βασικός την τελευταία διετία.

Πρόκειται για έναν πολυσύνθετο ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται σχεδόν σε όλες τις θέσεις της άμυνας, αλλά αυτή που προτιμά ο ίδιος είναι η θέση του δεξιού μπάκ.


Οι ερυθρόλευκοι κινήθηκαν μεθοδικά στην περίπτωση του νεαρού άσου, καθώς υπήρχε έντονο ενδιαφέρον απο τρείς γερμανικές ομάδες, με πιο έντονο αυτό της Χονφενχάιμ στην οποία είχε δοκιμαστεί πρόσφατα.

Ο νεαρός παίκτης έχοντας στο πλευρό του, τους εκπροσώπους του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς-Αχιλλέας Χατζηνικολάου αλλα και τον Ανδρέα Νινιάδη (δεν έδωσε το παρών) έφτασε στην Αθήνα και έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του πρότειναν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Οι δύο εκ των τριών εκπροσώπων του νεαρού ποδοσφαιριστή Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς-Αχιλλέας Χατζηνικολάου, οι οποίοι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην μεταγραφή αυτή, δήλωσαν:

Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς

Πρόκειται για ένα πολύ καλό ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία σε όλες τις θέσεις της άμυνας.έχει όλα τα προσόντα για να τα καταφέρει και να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο.Του εύχομαι καλή επιτυχία.

Αχιλλέας Χατζηνικολάου

Απο σήμερα ανοίγει μία νέα σελίδα στην καριέρα του και του εύχομαι ολόψυχα να τα καταφέρει.Πρόκειται για ένα σπάνιο παιδί, παιδί διαμάντι το οποίο έχει τα προσόντα για να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο.Είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος που ένα σωματείο με το μέγεθος του Ολυμπιακού επέλεξε τον Πραξιτέλη.

Είμαι σίγουρος πως έκαναν την σωστή επιλογή.

Ο νεαρός αμυντικός προορίζεται για την ομάδα Νέων αλλά θα περάσει και απο το μικροσκόπιο του νέου τεχνικού του Ολυμπιακού Λεονάρντο Ζαρντίμ.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
H Ελλάδα που βρωμάει...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
H Ελλάδα που βρωμάει...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ