2012-07-04 13:35:03
Φωτογραφία για Τον Καλλίρη επιλέγει ο Μεϊμαράκης
Δυο κατεξοχήν δικούς του ανθρώπους, τον Πελοπίδα Καλλίρη και τον Κώστα Δόλογλου φαίνεται να επιλέγει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης για τους βασικούς πολιτικούς ρόλους στη... Βουλή, σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύει η εφημερίδα “Δημοκρατία”.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πελοπίδας Καλλίρης δείχνει να είναι εκείνος τον οποίο θα εμπιστευτεί ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης για τη νευραλγική θέση του Γενικού Γραμματέα της Βουλής, ενώ ο Κώστας Δόλογλου θα αξιοποιηθεί στην αμέσως επόμενη, ως Ειδικός Γραμματέας.

Τόσο ο Πελοπίδας Καλλίρης όσο και ο Κώστας Δόλογλου είναι στελέχη με πολυετή θητεία και προσφορά στη Νέα Δημοκρατία, ενώ αμφότεροι έχουν ως εσωκομματική αναφορά τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος στράφηκε σε εκείνους, μετά την πανηγυρική και σαρωτική εκλογή του στη θέση του Προέδρου της Βουλής, με τον μεγαλύτερο μεταπολιτευτικό αριθμό ψήφων.

Ο Πελοπίδας Καλλίρης ήταν υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στην Κόρινθο, ενώ ως οικονομολόγος είναι από το 2008 πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Ο Κώστας Δόλογλου από την πλευρά του, είχε ενεργό ρόλο στη Ρηγίλλης επί προεδρίας Κώστα Καραμανλή, καθώς και στο Ινστιτούτο Δημοκρατίας “Κωνσταντίνος Καραμανλής”.
statesmen.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ