2012-07-05 08:11:14
Φωτογραφία για «Πρόθεση η αναμόρφωση του Καλλικράτη»
«Πρόθεση της κυβέρνησης είναι η αναμόρφωση του "Καλλικράτη" και στην αναμόρφωση αυτή η Λέσβος έχει προτεραιότητα», αναφέρει σε επιστολή του ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χαράλαμπος Αθανασίου, απαντώντας σε ανάλογη επιστολή του δημάρχου Λέσβου Δημήτρη Βουνάτσου, και ενημερώνει το δήμαρχο ότι σύντομα θα επισκεφτεί το νησί και θα συζητήσει το όλο θέμα. «Γνωρίζεις πολύ καλά ότι κατανοώ τόσο τα προβλήματα που δημιούργησε ο "Καλλικράτης" με την επιβολή ενός δήμου στο νησί μας, όσο και τη δυσχερή θέση στην οποία περιήλθες με το να αδυνατείς να προσφέρεις τις πρέπουσες υπηρεσίες στους συμπολίτες μας», αναφέρει -απευθυνόμενος προς τον δήμαρχο- ο αναπληρωτής υπουργός, στην επιστολή του, την οποία έδωσε στη δημοσιότητα ο κ. Βουνάτσος.

Ο κ. Αθανασίου, αφού υπογραμμίζει πως η Λέσβος αποτελεί προτεραιότητα στην αναμόρφωση του όλου θεσμού, καταλήγει: «Σύντομα θα επισκεφτώ τη Λέσβο και θα μας δοθεί η ευκαιρία να συζητήσουμε το όλο ζήτημα αλλά και τα επιμέρους προβλήματα που σε απασχολούν».

Ο δήμαρχος Λέσβου, στην επιστολή του προς τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, είχε θέσει το θέμα του "Καλλικράτη", ενώ στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ανέλαβε πρωτοβουλία προκειμένου να ζητήσει απ' τον κ. Αθανασίου άμεσα συνάντηση, προκειμένου επιτροπή αποτελούμενη απ' τον ίδιο, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και τους επικεφαλής των παρατάξεων να τού θέσει το ζήτημα του χωροταξικού και συγκεκριμένα το θέμα ένας δήμος ανά νησί.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ