2012-07-05 10:57:17
Φωτογραφία για “Απατεώνας ο Μπούντιμιρ”
O Γιώργος Δώνης πήρε πάνω το το φιάσκο με τον Μπούντιμιρ, χαρακτήρίζοντας απατεώνα τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και τον ατζέντη του! Είπε χαρακτηριστικά κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Γερμανία: "Θα είμαι ειλικρινής, αυτή την υπόθεση την διαχειρίστηκα εγώ για περίπου τρεις εβδομάδες. Στη καριέρα μου, έχω συνεργαστεί με πολλούς παίκτες και ατζέντηδες, αλλά πιο απατεώνες από τον Μπούντιμιρ και τον ατζέντη του, δεν έχω ξαναδεί και συνέχισε: :"Θα ερχόταν στην ομάδα ως εναλλακτική λύση, για να έχουμε πιο δυνατό πάγκο. Ουδέποτε έχει ξαναπαίξει σε μεγάλη ομάδα και ουσιαστικά του έδωσε την ευκαιρία. Είμαστε τυχεροί που τελικώς δεν θα έρθει, γιατί στον ΠΑΟΚ δεν θέλουμε ανθρώπους που δεν κρατούν τον λόγο τους, αλλά αυτούς που τον τιμούν. Δεν χρειαζόμαστε τέτοια άτομα".

Για την προετοιμασία της ομάδας: "Γίνεται μια καλή προσπάθεια, υπάρχει διάθεση από τους παίκτες και όσο περνάει ο καιρός θα μπορούμε και στη φάση των φιλικών αγώνων για να δούμε την αγωνιστική συμπεριφορά τους. Θα δουλέψουμε τόσο στην φυσική κατάσταση, όσο και στην οργάνωση αλλά και στην τακτική. Κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία, άπαντες πρέπει να προσαρμοστούν. Υπάρχουν πολλοί τομείς στους οποίους πρέπει να δουλέψουμε όπως η άμυνα, η επίθεση, οι στημένες φάσεις, η διαχείριση, η επικοινωνία".


Για το ότι στο Άρνεμ δεν θα είναι όλοι οι παίκτες και συμπληρωμένο το ρόστερ: "Υπάρχουν αντικειμενικά προβλήματα με τις απουσίες των διεθνών παικτών, ενώ υπάρχει και η συγκυρία αρκετών παικτών που δεν θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα".
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ