2012-07-05 23:19:03
Φωτογραφία για Πολιτικό και οικονομικό έγκλημα οποιαδήποτε σκέψη πώλησης εργοστασίων της ΕΒΖ
«Πολιτικό και οικονομικό έγκλημα» χαρακτήρισε οποιαδήποτε σκέψη πώλησης των εργοστασίων ζάχαρης, η Αλέκα Παπαρήγα, σε δηλώσεις της... μετά τη συνάντηση που είχε με την Ομοσπονδία Εργαζομένων στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης.

«Εμείς είμαστε αντίθετοι, δηλαδή ακόμα και 200 εκατομμύρια να παίρναμε για τα εργοστάσια αυτά θα είμαστε αντίθετοι», τόνισε η γενική γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ Επισήμανε ακόμη ότι η παραγωγή των τεύτλων και περισσότερα εργοστάσια μπορούν να εξασφαλίσουν πλήρη αυτάρκεια της χώρας σε ζάχαρη και να μη γίνονται εισαγωγές.

Η κ. Παπαρήγα υπογράμμισε ακόμη ότι το κλείσιμο εργοστασίων δεν θα έχει συνέπειες μόνο στους εργαζόμενούς τους, αλλά επηρεάσει όπως είπε και «την αγροτιά και όλες τις άλλες επιχειρήσεις και κυρίως τους εργαζόμενους που συνδέονται με τη συγκέντρωση και την αποθήκευση, με την κατασκευή των μέσων τυποποίησης και συσκευασίας».

Προανήγγειλε τέλος ότι το ΚΚΕ θα φέρει στη Βουλή τροποποίηση του σχετικού εδαφίου του μνημονίου που αναφέρεται στην πώληση της Βιομηχανίας Ζάχαρης.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ