2012-07-06 11:50:08
Φωτογραφία για Στην τελική ευθεία το Επιχειρηματικό Πάρκο Οινοφύτων!
Συνολικής επιφάνειας 820 στρεμμάτων, 50 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας και 22 χιλιόμετρα από το κέντρο της Χαλκίδας.. Συμφωνία με τον ΟΣΕ για σιδηροδρομική σύνδεση του ακινήτου με τον σιδηροδρομικό σταθμό Αυλώνα ή Αγίου Θωμά.

Συστάθηκε η εννεαμελής Επιτροπή που θα χειριστεί την ανέγερση του επιχειρηματικού πάρκου που θα δημιουργήσει από κοινού με την ΕΛΒΙΕΜΕΚ ΑΕ, συνολικής επιφάνειας 820 στρεμμάτων στα Οινόφυτα.

Το επιχειρηματικό πάρκο θα προσφέρει όλες τις προϋποθέσεις ομαλής λειτουργίας και απόκτησης των αναγκαίων αδειών, χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες, θα παρέχει σύνδεση με δίκτυα ύδρευσης, ηλεκτροδότησης, αλλά και βιολογικό καθαρισμό και θα βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο όσον αφορά τη διακίνηση των προϊόντων.

Το πάρκο απέχει περίπου 50 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας και 22 χιλιόμετρα από το κέντρο της Χαλκίδας, ενώ η ιδιοκτήτρια εταιρία είχε έρθει σε συμφωνία με τον ΟΣΕ για σιδηροδρομική σύνδεση του ακινήτου με τον σιδηροδρομικό σταθμό Αυλώνα ή Αγίου Θωμά.


Το οικονομικό κόστος, για πολεοδομημένη επιφάνεια έκτασης ενός στρέμματος εντός του επιχειρηματικού πάρκου, υπολογίζεται σε 50.000 ευρώ και μετά την ολοκλήρωση του η αξία του κάθε οικοπέδου αναμένεται να ανέρχεται σύμφωνα με σημερινές τιμές σε 300.000 ευρώ.

Στόχος του ΒΕΑ είναι η επιδότηση μέσω του ΕΣΠΑ της κατασκευής του πάρκου, ώστε να μειωθεί ακόμη και το αρχικό κεφάλαιο που καλούνται να καταβάλουν οι βιοτέχνες.

Ο χρόνος ολοκλήρωσης των έργων υποδομής και της έναρξης λειτουργίας του επιχειρηματικού πάρκου έχει προσδιοριστεί μέσα σε δύο χρόνια, το πολύ τρία χρόνια, από τη δημοσίευση της σχετικής υπουργικής απόφασης.
insterea.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έφτασαν Θεσσαλονίκη οι Duran Duran
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έφτασαν Θεσσαλονίκη οι Duran Duran
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ