2012-07-06 12:00:16
Φωτογραφία για Τα βρίσκουν με Έιντουρ
Ο Γκούντγιονσεν είχε φανεί από την αρχή πως έχει λογικές απαιτήσεις και θα κάνει ότι μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή με την ΑΕΚ. Έτσι, εκτός απροόπτου, βρέθηκε η λύση μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Ισλανδός άσος που ήρθε σαν το μεγάλο όνομα που θα φέρει κόσμο στο γήπεδο και με τα γκολ του επιτυχίες στην ΑΕΚ, θέλει να φύγει σαν... φίλος, αφού τραυματίστηκε νωρίς και δεν μπόρεσε να προσφέρει.

Ξέρει όμως πως τα ταμεία της Ένωσης αυτή την περίοδο δεν μπορούν να καλύψουν πολλές... οικονομικές απαιτήσεις, και έτσι αποφάσισε να ρίξει αρκετό νερό στο κρασί του προκειμένου να δοθεί μια γρήγορη λύση και για τις δύο πλευρές, γνωρίζοντας πως και εκείνος από την πλευρά του δεν πρόσφερε όσα θα ήθελε.

Έτσι λοιπόν, από τα 1,2 εκ. ευρώ του συμβολαίου του ζητά μόλις 350.000 ευρώ ως δεδουλευμένα (μαζί με την αμοιβή του πατέρα και μάνατζέρ του) προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του. Από την πλευρά της ΑΕΚ, του προτάθηκε να λάβει μια προκαταβολή ύψους 170.000 ευρώ τον Σεπτέμβριο και τα υπόλοιπα σε τρεις ισόποσες δόσεις μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Το θετικό για την Ένωση είναι – εκτός του ότι ο «Γκούντι» δεν ζητάει όλο το ποσό που δικαιούται βάσει συμβολαίου – πως ο Ice man είναι θετικός στην προφορική πρόταση που του έγινε, και μένει να υπογράψει την γραπτή πρόταση των κιτρινόμαυρων.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ