2012-07-06 13:58:07
Φωτογραφία για Βρέθηκαν μόνο τα...κουτιά από την διάρρηξη κοσμηματοπωλείου στις Γούβες
Χθες το απόγευμα, κατόπιν ερευνών Αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, βρέθηκαν σε αγροτική περιοχή παραπλεύρως Εθνικής οδού στο ύψος των... κάτω Γουβών του Δήμου Χερσονήσου, δυο σάκοι που περιείχαν προθήκες κοσμημάτων, οι οποίες είχαν αφαιρεθεί κατά την κλοπή κοσμηματοπωλείου, που είχε σημειωθεί στα τέλη Ιουνίου στις Γούβες.

Οι διαρρήκτες είχαν εισβάλει νύχτα στο κατάστημα παραβιάζοντας την είσοδο και αφαίρεσαν κοσμήματα.

Επίσης μέσα στους σάκους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι επτά πλήρη φυσίγγια, δυο κουκούλες και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

Η ανεύρεση των δύο αυτών σάκων έχει προβληματίσει τις αρχές καθώς εαν οι κλέφτες πέταξαν τους σάκους θα πρόκειται για μεγάλη ανοησία αφού αυτά που βρέθηκαν μέσα θα σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εξονυχιστικές εξετάσεις (DNA κλπ).

Οπότε δεν αποκλείεται το συγκεκριμένο σημείο να ήταν ένας πρόχειρος "κρυψώνας" προκειμένου να τα πάρουν και να τα χρησιμοποιήσουν και πάλι.

Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες είχαν μπει μέσα στο κοσμηματοπωλείο παραβιάζοντας το ρολό ασφαλείας με μεταλλικό αντικείμενο και την γυάλινη θύρα εισόδου.

Στη συνέχεια αφαίρεσαν από τις προθήκες του καταστήματος, τα κοσμήματα και τα χρυσαφικά συνολικής αξίας 80.000 ευρώ, κατά δήλωση του ιδιοκτήτη.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.
flashnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ