2012-07-07 18:34:22
Φωτογραφία για Τι «παίζει» για Μασάδο και Μπελούτσι
Ο Πάουλο Μασάδο και Φερνάντο Μπελούτσι είναι δύο παίκτες που απασχολούν τον Ολυμπιακό με το μεγάλο εμπόδιο να παραμένει το οικονομικό σκέλος. Διαβάστε τι «παίζει» για τις δύο περιπτώσεις.

«Απ' το να τον δώσουμε με 2,5 ας τον κρατήσουμε»

Οι νέες τοποθετήσεις του τεχνικού της Τουλούζ για τον Πάουλο Μασάδο μόνο τυχαίες δεν ήταν. H γαλλική ομάδα έχοντας αγοράσει τον Πορτογάλο με 2,5 εκατ. ευρώ δεν είναι διατεθειμένη να τον δώσει με κάτω από 3,5 εκατ. ευρώ ενώ εάν της... κάτσει θέλει και 4.

«Απ' να τον δώσουμε με 2,5 εκατ. ευρώ είναι προτιμότερο να τον κρατήσουμε», λένε σύμφωνα με πληροφορίες από την Γαλλία οι διοικούντες την ομάδα. Παράλληλα σημαντικό ρόλο στην... στροφή του τεχνικού τιμ και της διοίκησης παίζει το γεγονός πως ο Σαντόμ που θα ερχόταν κλείνει τελικά στην Λιόν.

Είναι σαφές ότι η Τουλούζ δεν θα πέσει στα 2,5 ή τα 2 εκατ. ευρώ για τον Μασάδο. Αυτό θ' αλλάξει εάν τελικά πιεστεί να τον δώσει και δεν βρίσκει ομάδα. Όμως από την στιγμή που υπάρχει η Μπενφίκα που έχει τα χρήματα να τον αγοράσει δεν είναι διόλου εύκολο το... μπάσιμο του Ολυμπιακού που έτσι και αλλιώς θα έμπαινε στην μάχη της διεκδίκησής του μόνο σε περίπτωση που τα λεφτά ήταν 2 με 2,5 εκατ. ευρώ Μπελούτσι για δανεικός με προϋποθέσεις


Ο Φερνάντο Μπελούτσι είναι μία ακόμα δύσκολη υπόθεση για τον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός πρώην άσος των Πειραιωτών παραχωρείται από την Πόρτο έναντι 3,5 εκατ. ευρώ ενώ με πρέσινγκ ίσως πέσει στα 3. Παρακάτω δεν θα πάει.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα μπορούσαν υπό προϋποθέσεις να κάνουν κίνηση για δανεισμό του παίκτη. Ο Μπελούτσι από μέρους του δείχνει να προτιμάει Ιταλία, όπου περνάει καλά επειδή όμως έφυγε με πολύ καλές αναμνήσεις από το λιμάνι δεν αποκλείεται να πει το ναι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Ακόμα και έτσι με τα ισχύοντα οικονομικά δεδομένα και για τον Μασάδο και για τον Μπελούτσι τα πράγματα δεν είναι εύκολα για τον Ολυμπιακό...

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ