2012-07-10 12:35:01
Φωτογραφία για Τέλος από την ΑΕΚ Γκούντγιονσεν και Γκερέιρο
Σε συμφωνία με τους Έιντουρ Γκούντγιονσεν και Ρότζερ Γκερέιρο για να λύσουν τα συμβόλαιά τους ήρθε η ΑΕΚ. "Κλείνει" στη Μόναχο 1860 ο Μάκος. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες.

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελούν ουσιαστικά από τη Δευτέρα οι Έιντουρ Γκούντγιονσεν και Ρότζερ Γκερέιρο, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να επιτυγχάνουν συμφωνία με τους δύο -υψηλά αμειβόμενους- παίκτες ώστε να λύσουν τη συνεργασία τους με την Ένωση.

Όσον αφορά στον Ισλανδό επιθετικό, η "χρυσή τομή" βρέθηκε χάρη στην καλή διάθεση που υπήρχε από την πλευρά του, με την Ένωση να εγγυάται πως θα του δώσει ένα ποσό από τα 300.000 ευρώ που αναμένεται να μπουν στα ταμεία της στις προσεχείς ημέρες από την πώληση του Μάκου.

Ανακούφιση υπάρχει και όσον αφορά στο πολύκροτο σήριαλ με την απαλλαγή της ομάδας από το "βαρύ" συμβόλαιο του Γκερέιρο, με τον Πολωνό μεσοεπιθετικό να παίρνει τελικά μόνο τα δεδουλευμένα του και να λύνει μέσα στα επόμενα 24ωρα τη συνεργασία του με τον "Δικέφαλο".


Να σημειωθεί επίσης ότι συμφωνία επήλθε και με τον Ανέστη Αργυρίου, με τον νεαρό μπακ να δέχεται να αποσύρει την προσφυγή του και η ΑΕΚ να δεσμεύεται να του καταβάλλει γύρω στα 240.000 ευρώ σε 10 δόσεις.

Γίνεται κάτοικος Μονάχου ο Μάκος

Εν τω μεταξύ, τα τυπικά μόνο απομένουν για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Γρηγόρη Μάκου στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος και συγκεκριμένα στη Μόναχο 1860.

Όπως σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr, η συμφωνία μεταξύ της ΑΕΚ και τη Μόναχο 1860 είναι οριστική, με τους "κιτρινόμαυρους" να παραχωρούν τον παίκτη έναντι 465.000 ευρώ αλλά να αναμένεται να εισπράξουν γύρω στις 300.000 ευρώ.

Και αυτό γιατί το υπόλοιπο ποσό αντιστοιχεί σε χρήματα που όφειλε η ΑΕΚ στον Έλληνα μέσο, με το συγκεκριμένο ποσό να καλύπτεται από τον γερμανικό σύλλογο.

Επίσης, στη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχουν και δύο όροι που αντιστοιχούν σε πιθανά μπόνους που θα εισπράξει η ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, εάν το συγκρότημα του Ράινερ Μάουρερ (γνωστός στο ελληνικό κοινό από το πέρασμά του από ΟΦΗ, Ρόδο και Καβάλα) ανέβει στη Bundesliga τη νέα σεζόν τότε η ΑΕΚ έχει λαμβάνειν άλλα 100.000 ευρώ, ενώ σε περίπτωση που ο Μάκος πιάσει έναν συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών (25) η ελληνική ομάδα θα πάρει 50.000 ευρώ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ