2012-07-12 08:01:07
Φωτογραφία για Μετά τον Ίθαν Χοκ το ζεύγος Μπρατζελίνα στο... χωρίο του Σαμαρά; (δουλευόμαστε, έτσι;)
Μούφα ή πραγματικότητα;

Συνωστισμός αστέρων του χόλιγουντ στο χωριό του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, στην Πύλο. Μετά τον Ίθαν Χοκ, άλλοι δύο διάσημοι της αντίπερας όχθης του Ατλαντικού επισκέπτονται την Ελλάδα. Το ζεύγος Μπραντ Πιτ - Αντζελίνα Ζολί είναι εδώ! Στο ξενοδοχείο Costa Navarino. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζεται σε κάποια site της Πελοποννήσου, χωρίς όμως να επιβεβαιώνεται!

Γράφεται, λοιπόν, πώς η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ, πέρασαν ένα καταπληκτικό 4ήμερο στη Μεσσηνία, κάνοντας το μπάνιο τους στα γαλανά νερά της περιοχής.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον μάνατζέρ της να έχει πάρει τηλέφωνο για να γνωστοποιήσει τις διατροφικές της απαιτήσεις (που περιλαμβάνουν μπαμπού) μοιάζουν πολύ συγκεκριμένες για να μην είναι αληθινές και όλα συγκλίνουν - σύμφωνα με τους συγγραφείς των πληροφορίών - πως οι παγκοσμίας φήμης σταρ, ήταν όντως στο χωριό του πρωθυπουργού!

Κι αν, ρωτάμε εμείς στο planet-greece είναι ένα διαφημιστικό κόπλο του ξενοδοχείου για να ανεβάσει την πελατεία του; Τι στο καλό... Παπαράτσι, εντάξει, δεν έμπαιναν στο ξενοδοχείο. Πώς είναι δυνατόν, όμως,να έκαναν διακοπές και μάλιστα να κολύμπησαν και στην παραλία και να μην τους τράβηξε ούτε ΕΝΑΣ μία φωτογραφία, έστω με ένα κινητό;

Συγγνώμη που είμαστε καχύποπτοι, αλλά αυτοί είμαστε στο planet-greece. Δεν τα... μασάμε κι εύκολα, ούτε τα κουτόχορτα, ούτε τα λόγια μας.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ακροβασίες Βενιζέλου...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ακροβασίες Βενιζέλου...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ