2012-07-15 18:09:15
Φωτογραφία για ΚΑΡΟΛ: ΗΤΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ Ο ΜΕΓΙΕΡΙ! *VIDEOS*
O εκ των τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού, Ρόι Κάρολ με δηλώσεις του, αποθέωσε το φίλο του Μπάλας για την εμφάνιση που πραγματοποίησε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Σπαρτάκ, ανέδειξε τη δουλειά του νέου γυμναστή γκολκίπερ, Βασίλη Αλεξούδη και έδειξε να ποντάρει πολλά στον νεαρό Ανδρέα Γιαννιώτη.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς και ήταν το πρώτο μας ματς για αυτή τη χρονιά, μετά από αρκετή καθημερινή δουλειά. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας στις προπονήσεις να αποκτήσουμε μεγαλύτερη φυσική κατάσταση ώστε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια σε αυτόν τον τομέα. Δουλεύουμε όλοι μαζί ως ομάδα στις προπονήσεις και αυτό είναι καλό», ήταν τα πρώτα λόγια του Κάρολ μπροστά από τις κάμερες των δημοσιογράφων που καλύπτουν την προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Αυστρία.

Ακολούθως έρχεται η σειρά της αποθέωσης: «Ο Μέγιερι ήταν φανταστικός στο πρώτο ημίχρονο, έχει κάνει τρεις φανταστικές αποκρούσεις σε δύσκολες φάσεις. Δουλέψαμε όλοι μαζί σκληρά αυτή την εβδομάδα που πέρασε και αυτά είναι τα αποτελέσματα.


Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό παιχνίδι όταν δεν παίζεις πρέπει να δουλεύεις πολύ και να μην απογοητεύεσαι. Όμως είναι μεγάλη η σεζόν και χρειάζονται όλοι στην ομάδα για αυτό και όποιος κάθεται στον πάγκο δεν θα πρέπει να απογοητεύεται και θα πρέπει να δουλεύει».

Τέλος, ρωτήθηκε για τον πιτσιρικά που έχει ακούσει κολακευτικότατα σχόλια. Ο Κάρολ δείχνει να πιστεύει στον Γιαννιώτη: «Είναι καλός τερματοφύλακας. Εμείς είμαστε δίπλα του, αλλά όλα εξαρτώνται απʼ αυτόν. Είναι η πρώτη του χρονιά σε μία μεγάλη ομάδα και θα πρέπει να του διδάξουμε να έχει κουράγιο μέχρι να παίξει».
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ