2012-07-16 19:33:04
Φωτογραφία για Π.ΤΡΙΚΑΛΙΩΤΗ: Δεν παντρεύομαι
Η Πέγκυ Τρικαλιώτη αποκάλυψε τα σχέδια που κάνει με τον σύντροφο της μετά τη γέννηση της κόρης τους μιλώντας στο fthis.gr, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει σκοπό να παντρευτεί.Η ηθοποιός, έφερε στον κόσμο την κόρη της πριν από μερικές ημέρες, μετά από δύο χρόνια σχέσης με τον Θανάση Δόση, διευθυντικό στέλεχος σε μεγάλη ιδιωτική εταιρεία.

«Θέλαμε από την πρώτη στιγμή με τον Θανάση να αποκτήσουμε μωρό, αλλά ήρθε τόσο ξαφνικά η εγκυμοσύνη και όλα έγιναν, τόσο γρήγορα!», αποκάλυψε στη συνέντευξή τηςς και πρόσθεσε: «Η κόρη μου είναι πραγματικά πολύ όμορφη. Όπως κατάλαβες, έχω αποκτήσει, το "σύνδρομο της κουκουβάγιας"! Επίσης, έχω να κοιμηθώ μια εβδομάδα. Την θηλάζω κάθε δύο ώρες και τις υπόλοιπες την προσέχω, θέλω να βλέπω συνεχώς αν είναι καλά».

Ωστόσο, το ζευγάρι, αν και απέκτησε το πρώτο του παιδί, ακόμα δεν κάνει σχέδια για γάμο. «Ούτε καν συζητάμε αυτή την περίοδο να παντρευτούμε . Δεν υπάρχει καμία περίπτωση γάμου! Τουλάχιστον, προς το παρόν. Και είναι πολύ λογικό αυτό που λέω, γιατί έχουμε... παιδικές υποχρεώσεις. Σίγουρα,όμως θα επιστρέψω στο θέατρο το συντομότερο δυνατό», ξεκαθαρίζει η Πέγκυ Τρικαλιώτη.

Σημειώνεται ότι η ηθοποιός έχει ήδη κλείσει τη συμμετοχή της στις αρχές του 2012, στο Θέατρο Βασιλάκου και στην παράσταση «Δεν μ'αγαπάς, μ' αγαπάς», όπου θα συμπρωταγωνιστεί με την Ρένη Πιττακή, σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια.
zougla.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ἄκου παπποῦ Μανώλη…
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ἄκου παπποῦ Μανώλη…
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ