2012-07-17 11:00:04
Φωτογραφία για Στα ταλέντα του Euro Σταφυλίδης-Κατίδης
Στα δέκα κορυφαία ταλέντα του Euro U19 εντάσσει η επίσημη ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ τους Γιώργο Κατίδη και Κώστα Σταφυλίδη, αναφέροντας ότι βρίσκονταν σ' αυτούς που κέρδισαν την προσοχή στην Εσθονία.

Έχοντας μία εξαιρετική παρουσία στα γήπεδα της Εσθονίας, η οποία κι έφερε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων, δεν θα μπορούσαν οι παίκτες του να μην τραβήξουν τα βλέμματα επάνω τους. Η δημοσιογραφική ομάδα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας μάλιστα ξεχώρισε τους Κατίδη και Σταφυλίδη, θεωρώντας τους ως δύο από τα κορυφαία ταλέντα που είδαμε στο Euro.

Συγκεκριμένα το απόσπασμα στην ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ υποστηρίζει μεταξύ άλλων:

«Όπως είχε συμβεί με τον Ζεράρ Πικέ, τον Γουέιν Ρούνεϊ και τον Ούγκο Γιορίς σε προηγούμενα Euro U-19, είναι μία καλή ευκαιρία να δούμε τα μελλοντικά αστέρια που ξεχώρισαν στη διοργάνωση και ίσως να μην αποτελέσουν και εκείνοι εξαίρεση. Η δημοσιογραφική ομάδα του uefa.com επέλεξε δέκα παίκτες που κέρδισαν την προσοχή του στην Εσθονία


Γιώργος Κατίδης (επιθετικός, Ελλάδα)

Ο αρχηγός της ελληνικής ομάδας πέτυχε τρία γκολ στην τελική φάση της διοργάνωση, δύο από αυτά ήταν στο κρίσιμο παιχνίδι με την Πορτογαλία που βοήθησε την ομάδα του να περάσει στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Επίσης, η παρουσία του στον ημιτελικό με την Αγγλία θεωρείται ανεκτίμητη, ειδικά από τη στιγμή που η Ελλάδα έμεινε με δέκα παίκτες στον αγώνα.

Κώστας Σταφυλίδης (αμυντικός, Ελλάδα)

Ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ έχασε λόγω τιμωρίας το εναρκτήριο παιχνίδι της Ελλάδας στη διοργάνωση κόντρα στην Ισπανία, αλλά στους επόμενους αγώνες που έπαιξε απέδειξε την αξία του. Ο νεαρός μπακ-χαφ έχει επιθετικές αρετές και προκάλεσε προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες, με τις προσπελάσεις του και τις εκτελέσεις στις στημένες φάσεις».

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ