2012-07-17 11:00:11
Φωτογραφία για «ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΡΟΛΟ ΤΟ ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΗΣ ΝΤΕ ΒΙΓΙΟΤΑ»
Τα αποτελέσματα της έρευνας της Marussia έδειξαν ότι το μονοθέσιο δεν έπαιξε ρόλο στο ατύχημα της Μαρία ντε Βιγιότα κατά τη διάρκεια δοκιμών της ομάδας στην Αγγλία, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Η Μαρία ντε Βιγιότα εξακολουθεί να αναρρώνει στο νοσοκομείο, έπειτα από το σοβαρό ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια δοκιμών με τη Marussia, και στη ρώσικη ομάδα προσπαθούν να βρουν τα αίτια που αυτό συνέβη. Πάντως, από μια πρώτη έρευνα προέκυψε το μονοθέσιο δεν έπαιξε ρόλο στο συμβάν, όπως δήλωσε ο Τζον Μπουθ.

«Είμαστε ικανοποιημένοι που τα πορίσματα της εσωτερικής μας έρευνας απέκλεισαν το μονοθέσιο από συντελεστή στο ατύχημα. Έχουμε μοιράσει και συζητήσει τα πορίσματά μας με την HSE (Διεύθυνση Υγείας και Ασφάλειας, η ανεξάρτητη ρυθμιστική αρχή του Ηνωμένου Βασιλείου που ενεργεί προς το δημόσιο συμφέρον σε σχέση με εργατικά ατυχήματα), για τη δική τους μελέτη ως μέρος της συνεχιζόμενης έρευνας. Αυτή ήταν μια αναγκαστική ενδελεχής διαδικασία, προκειμένου να καταλάβουν τα αίτια του ατυχήματος.

Έχουμε βγάλει τα συμπεράσματα της έρευνάς μας και μπορούμε ξανά να εστιάσουμε στην προτεραιότητα να γίνει καλά η Μαρία. Από αυτή την άποψη, θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τη Μαρία και την οικογένεια ντε Βιγιότα με τον τρόπο που μπορούμε», ήταν τα λόγια του αφεντικού της ομάδας. Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι η Ισπανίδα δοκιμαστής έχει χάσει το δεξί της μάτι από το εν λόγω ατύχημα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ