2012-07-17 11:51:21
Φωτογραφία για Κίνδυνος να γεμίσει η Αθήνα με σκουπίδα κατακαλόκαιρο...!!!
Aμεσο κίνδυνο αντιμετωπίζει και πάλι η Αθήνα να γεμίσει με σκουπίδια και μάλιστα εν μέσω καλοκαιριού και υψηλών θερμοκρασιών. 

Αιτία για μια ακόμη φορά ο ΧΥΤΑ της Φυλής, ο οποίος από στιγμή σε στιγμή ενδέχεται να κλείσει, αφού δεν...

εκταμιεύονται οι απαραίτητοι πόροι προς την Περιφέρεια Αττικής προκειμένου να προχωρήσει στην υλοποίηση σύμβασης για τη λειτουργία του ΧΥΤΑ και μάλιστα για εργασίες που ήδη εκτελούνται.

«Όσοι υπολογίζουν να έχουν έναν περιφερειάρχη Αττικής, ex officio πρόεδρο του ΕΔΣΝΑ, σε διακοσμητικό ρόλο, ατύχησαν. Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. Τουλάχιστον τώρα, κανείς δεν μπορεί να επικαλεστεί άγνοια. Εξιλαστήριο θύμα σε ευθύνες άλλων δεν θα γίνω»,

τόνισε ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιάννης Σγουρός μιλώντας στην συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής του ΕΔΣΝΑ.

Πρόσθεσε ακόμη τα εξής: «Καταλαβαίνουμε όλοι ότι ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί έχουν να αντιμετωπίσουν τα μεγάλα προβλήματα της χώρας και κάνουν συνεχείς συσκέψεις. Τους προτείνω όμως, να προγραμματίσουν γρήγορα συσκέψεις και για τα προβλήματα της καθημερινότητας των Ελλήνων, που είναι εξίσου σοβαρά και επείγοντα. Η διαχείριση των απορριμμάτων, η οικονομική κατάσταση των δήμων και των περιφερειών, δεν μπορούν να περιμένουν για να επιλυθούν, όταν τελειώσουν τα σημερινά εθνικά προβλήματα».
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ