2012-07-17 17:37:42
Φωτογραφία για ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΣ Ο ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ!
Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Δημήτρης Μαυροειδής. Ο Έλληνας σέντερ τα βρήκε σε όλα με τους Πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδος και... ανακοινώνεται άμεσα!

Ο 27χρονος σέντερ δέχτηκε την πρόταση του Ολυμπιακού και έτσι για τα επόμενα δύο χρόνια θα φοράει τα ερυθρόλευκα. Στο Λιμάνι ο διεθνής σέντερ θα συναντηθεί και πάλι με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, με τον οποίο είχε συνεργαστεί και πριν από τρία χρόνια όταν το Μαρούσι είχε κάνει εκπληκτική πορεία και είχε φτάσει ως το TOP-16 της Ευρωλίγκας με τον Μαυροειδή να κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του.

O Mαυροειδής τις δύο προηγούμενες χρονιές αγωνίστηκε στην Ισπανία με τη φανέλα της Μπιλμπάο. Στην πρώτη του χρονιά με τους Βάσκους έφτασε στον τελικό της Lega Endesa, εκεί όπου έχασε τον τίτλο από την Μπαρτσελόνα ενώ τη δεύτερη σεζόν η παρέα του Έλληνα σέντερ έφτασε ως τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.

Ο διεθνής σέντερ τις τελευταίες ημέρες ήταν... μεταξύ των «αιωνίων», αλλά το μεσημέρι της Τρίτης (17/7) απέρριψε την πρόταση του Παναθηναϊκού, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει και δέχτηκε εκείνη του Ολυμπιακού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ