2012-07-18 00:46:06
Φωτογραφία για ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ!
Για πρώτη φορά από την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, θα έχει την Τετάρτη την ευκαιρία να δει σχεδόν όλους τους παίκτες του, πλην των τραυματιών, αφού ενσωματώνονται και οι διεθνείς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός περιμένει με ιδιαίτερη ανυπομονησία την ενσωμάτωση των διεθνών στις προπονήσεις, ώστε να δουλέψει πλέον απερίσπαστα με όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες και να αποκτήσει μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για την ποιότητα του ρόστερ που διαθέτει η ομάδα του.

Μετά την παραμονή 11 ημερών στο Άκενκιρχ, ο Ολυμπιακός μπαίνει πλέον στο δεύτερο και ίσως καθοριστικότερο «κομμάτι» της προετοιμασίας, με τον Πορτογάλο τεχνικό να αναλώνεται κυρίως σε ζητήματα τακτικής, ώστε να διαγνώσει τυχόν αδυναμίες.

Πριν από το ταξίδι στην Πορτογαλία για τα φιλικά που είναι προγραμματισμένα, πάντως και ακόμα ένα που ενδέχεται να γίνει στην Ολλανδία, οι ερυθρόλευκοι θα προπονούνται στο Ρέντη και παρόλο που θα είναι όλοι μαζί δεν θα ακολουθούν όλοι το ίδιο πρόγραμμα, καθώς υπάρχουν και οι τραυματίες.

Το σημαντικό της υπόθεσης είναι ότι στην προπόνηση της Τετάρτης θα δώσουν κανονικά το παρών οι πέντε διεθνείς, Βασίλης Τοροσίδης, Γιάννης Φετφατζίδης, Γιάννης Μανιάτης, Χοσέ Χολέμπας και Κώστας Μήτρογλου, οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα να πρποπονηθούν για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του νέου τους προπονητή Λεονάρντο Ζαρντίμ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ