2012-07-22 01:37:00
Φωτογραφία για Δυσαρεστημένος ο Vettel
Ο Sebastian Vettel δεν έκρυψε την απογοήτευσή του από την επίδοσή του στο Q3 του Γερμανικού Grand Prix, του αγώνα της πατρίδας του. 

Ο νεαρός πιλότος της Red Bull θα εκκινήσει από την δεύτερη θέση του αυριανού GP καθώς ήταν περίπου 4/10 του δευτερολέπτου πίσω από τον Alonso.

Ο Vettel τόνισε ότι εξαιτίας της βροχής ο ταχύτερος γύρος του απείχε από αυτόν που θα μπορούσε να κάνει και τόνισε:

«Δεν είμαι χαρούμενος από τον χρόνο μου. Η στρατηγική του Fernando (Alonso) ήταν λίγο ταχύτερη. Θα μπορούσαμε να κινηθούμε λίγο πιο γρήγορα αλλά δεν ξέρουμε αν (και πάλι) θα ήταν αρκετό. Υπό αυτές τις καιρικές συνθήκες είναι δύσκολη η οδήγηση. Χάνεις λίγο το μονοθέσιο εξαιτίας του νερού στην πίστα και βρίσκεται σε άλλο σημείο από αυτό που υπολόγιζες. Παρόλα αυτά, σήμερα είχαμε τον ρυθμό να φέρουμε το μονοθέσιο στην pole position, πιστεύω ότι ήταν εφικτό. Πρέπει να δούμε τι έκανε ο Alonso στο τέλος με την στρατηγική του, ίσως αυτός ήταν ο καλύτερος τρόπος όμως, με τέτοιες συνθήκες, είναι ρίσκο».


Ο Vettel δήλωσε ότι ελπίζει να είναι το μονοθέσιό του πιο καλό απ' ό,τι την Παρασκευή, έπειτα από κάποιες αλλαγές που έγιναν στο στήσιμό του αλλά παραδέχτηκε πως με τόσο ευμετάβλητες καιρικές συνθήκες είναι δύσκολο να βρεθούν οι σωστές ρυθμίσεις. Όπως είπε: «Το μονοθέσιο δεν είναι κακό αν βρούμε το σωστό τρόπο γι' αυτό πρέπει να δούμε τι κάναμε στις πρωϊνές δοκιμές του Σαββάτου. Με τις αλλαγές του καιρού δεν μπορούμε να έχουμε σταθερότητα στην απόδοση, όμως οι αλλαγές που κάναμε θα βοηθήσουν».

Αναφορικά με το γεγονός ότι στο Q3 έχασε έναν ακόμα γύρο προσπάθειας για ταχύτερο χρόνο επειδή τον καθυστέρησε ο ομόλογός του Webber, o Vettel σχολίασε: «Έχασα ένα γύρο επειδή καθυστέρησα πίσω του αλλά με τις συνθήκες που επικρατούσαν ήταν δύσκολο να έχεις ορατότητα στους καθρέφτες σου. Πιθανότατα δεν με είδε. Όμως με το να απομένουν μόνο δύο γύροι μέχρι τη λήξη (της διαδικασίας του Q3) δεν προλάβαινα να κάνω ακόμα έναν γύρο. Σίγουρα έχασα λίγο (χρόνο) όμως η πίστα έγινε καλύτερη προς το τέλος της διαδικασίας. Ο τελευταίος γύρος δεν ήταν “καθαρός”».

Πηγή: www.e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δυσκολεύτηκαν πολύ στη McLaren
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δυσκολεύτηκαν πολύ στη McLaren
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ