2012-03-16 08:54:07
Φωτογραφία για Αναγνώστης αναφέρει: ΟΤΕ το μεγαλείο σου...
Μόλις κλείσαμε το τηλέφωνο με έναν ευγενέστατο υπάλληλο - σύγχρονο δούλο του ΟΤΕ που πήρε να μας κάνει μια προσφορά για ... ότι πουλάει... τέλος πάντων το ευαγές ίδρυμα!

Τραγική ανακάλυψη, κατά τη συνομιλία , ήταν οτι όσα πληρώνουμε εμείς πάγιο το μήνα, τόσα λαμβάνει εκείνος ως δεκαπενθήμερο για 4ωρη εργασία..... Η επόμενη σύμβαση που θα υπογράψουν τα παιδιά αυτά αφορά 4ωρη εργασία για 250 € το μήνα και 6ωρη για 350€. Αν δηλαδή κάποιος θέλει να έχει σπίτι του internet, τηλέφωνο και tv θα πρέπει να δίνει το μισό του μισθό!!! Ακούγεται γελοίο και είναι τραγικό!!!!!! Να μιλήσουμε για ψεύτες, κλέφτες ή προδότες; Θέλαμε σαν τρελοί να φύγουμε από τον ΟΤΕ γιατί δεν ανεχτήκαμε εμείς να χρυσοπληρώνουμε την εταιρεία και οι εργαζόμενοι να αμείβονται με αυτούς τους εξευτελιστικούς μισθούς. Δεν ψαλιδίζουν τις αποδοχές , ψαλιδίζουν τις ζωές και την αξιοπρέπεια μας. Ειλικρινά ντραπήκαμε το παλικάρι που συνέχιζε να μας ενημερώνει ευγενικά και καταρτισμένα για τα προϊόντα της εταιρείας… Για την ιστορία, μια μείωση παγίου που κάναμε τον προηγούμενο μήνα, μας κρατά δεμένους ένα χρόνο... Ακόμα κι εκεί δεμένοι... Χωρίς άλλη επιλογή!!! Τί καλά που ζούμε σ΄ αυτή τη χώρα!!!

Θέλαμε κάπου να τα γράψουμε... Να μοιραστούμε τα όσα συμβαίνουν γύρω μας....

Πρέπει να διώξουμε από τις ζωές μας όλους αυτούς που μας έκλεψαν, μας κορόιδεψαν, μας πρόδωσαν, πλούτισαν εις βάρος μας και μας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ακόμα.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Όταν κοιτάς από ψηλα...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Όταν κοιτάς από ψηλα...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ