2012-07-24 09:59:03
Φωτογραφία για 350D - Το νέο επαναστατικό 3τροχο scooter της Quadro!
Ένα πρωτοποριακό όχημα, μία νέα ιδέα κίνησης που συνδυάζει την ευχαρίστηση της μοτοσικλέτας με την ασφάλεια των 3 τροχών. Η ευκινησία του το κάνει ιδανικό και ασφαλές για κίνηση στην πόλη και η σταθερότητά του καθιστά ευχάριστη την οδήγηση και σε διαδρομές εκτός πόλης.

Το Quadro 350D υπόσχεται ήρεμη, ευχάριστη οδήγηση σε όλες τις συνθήκες χάρις στην εξαιρετική συσχέτιση δύναμης/βάρους, το χαμηλό κέντρο βάρους και τους μεγάλους τροχούς (14” εμπρός, 15” πίσω).

Η αισθητική του Quadro 350D είναι η τέλεια έκφραση της εξελιγμένης μηχανικής. Οι δυναμικές γραμμές του Quadro 350D προσφέρουν εξαιρετική προστασία και στον οδηγό και στο συνεπιβάτη χωρίς το όχημα να χάνει την αεροδυναμική του, απαραίτητη για την εκτός πόλης οδήγηση.

Το Quadro 350D δεν είναι απλά ένα όχημα με τεχνολογικό προβάδισμα αλλά δίνει και ιδιαίτερη σημασία στη λειτουργικότητα και την άνεση. Ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα χωράει δύο κράνη και μικροαντικείμενα και το πρακτικό εμπρός ντουλαπάκι έχει παροχή ρεύματος για φόρτιση συσκευών. Ένα δεύτερο ντουλαπάκι καλύπτει τις ανάγκες του οδηγού για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 13,5 lt.


Η βασική ιδέα είναι να προσδώσει «σταθερότητα» και σταθερότητα σημαίνει ασφάλεια. Το Quadro 350D έχει σχεδιαστεί να προσφέρει μεν ευχάριστη οδήγηση στους πιο έμπειρους οδηγούς αλλά και αίσθημα σιγουριάς στους αρχάριους, μειώνοντας την απόσταση φρεναρίσματος ειδικά σε ακραίες συνθήκες. Το Quadro 350D επιτρέπει το φρενάρισμα στις στροφές χωρίς να χάνει τη σταθερότητα ή την ικανότητα φρεναρίσματος.

Το όχημα έχει εξοπλιστεί με το πλέον επαναστατικό σύστημα ανάρτησης, το Hydraulic Tilting System. Η προσαρμοστικότητα του εξαιρετικού συστήματος αναρτήσεων ευθυγραμμίζει αυτόματα τους τροχούς στο οδόστρωμα σε οποιεσδήποτε συνθήκες και διατηρεί τη σταθερότητα ακόμα και σε απρόβλεπτα εμπόδια όπως πλακόστρωτα, καλύμματα φρεατίων, σαμαράκια και ράγες.

Πλέον, η οδήγηση σε ολισθηρό οδόστρωμα είναι περισσότερο ασφαλής.

Διαβάστε περισσότερα στο www.quadroscooters.gr
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ