2012-07-24 18:48:03
Φωτογραφία για Συντηρητικά ο Τζιμπούρ
Την προετοιμασία τους για το πρώτο φιλικό στην Πορτογαλία με την Φαρένσε (22:00, NOVASPORTS 1) ολοκλήρωσαν οι παίκτες του Ολυμπιακού με τον Τζιμπούρ να κάνει... πιο συντηρητικό πρόγραμμα λόγω ενός πιασίματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν το πρωί της Τρίτης (24/7) στις εγκαταστάσεις του Ολιάο εν όψει της αναμέτρησης με την Φαρένσε. Το πρόγραμμα έδινε και πάλι πολλή έμφαση στην τακτική, με τους παίκτες του Ζαρντίμ να δουλεύουν πολύ με την μπάλα.

Πέραν αυτού, έκαναν αρκετές ασκήσεις στα τελειώματα από στημένες φάσεις. Οι επιθετικοί δούλεψαν στο κομμάτι του γκολ και οι αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές στην σωστή αμυντική αντίδραση και λειτουργία. Ο Τζιμπούρ ακολούθησε πιο συντηρητικό πρόγραμμα, λόγω ενός πιασίματος στην πλάτη, χωρίς να τίθεται θέμα τραυματισμού του.

Οι «ερυθρόλευκοι« που έχουν μείνει εκτός αποστολής (Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Ζαραδούκας, Μιραλάς, Αβραάμ Παπαδόπουλος), συνεχίζουν ο καθένας το πρόγραμμά του, με τη βοήθεια και του γυμναστή Χρήστου Μουρίκη. Εκφράζεται η αισιοδοξία ότι οι παίκτες αυτοί (πλην του Αβραάμ Παπαδόπουλου) θα είναι σε θέση να ακολουθήσουν την αποστολή στην Ολλανδία.

Πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ