2012-07-24 18:46:03
Φωτογραφία για Σήμερα είναι πολύ γνωστός ηθοποιός. Τον αναγνωρίζετε;
Το χαριτωμένο αγοράκι της φωτογραφίας είναι σήμερα ένας πολύ γνωστός ηθοποιός, που μάλιστα τον τελευταίο καιρό κάνει μεγάλη επιτυχία, εξαιτίας του... διαφημιστικού σποτ στο οποίο πρωταγωνιστεί. Ανατρεπτικός και πολυπράγμων, έχει ασχοληθεί εκτός από την υποκριτική, με την σκηνοθεσία και τη συγγραφή σεναρίων.

Ο λόγος για τον Τάκη Σπυριδάκη, ο οποίος έχει κάνει όλη την Ελλάδα να φωνάζει «Πίου, πίου», εξαιτίας της γνωστής διαφήμισης και έχει γίνει πολύ αγαπητός. Γεννήθηκε στην Αίγινα, σε χίπικη οικογένεια και έχει περάσει πολύ δύσκολα χρόνια, αλλά πάντα ήξερε να επιβιώνει. Όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα», έχει κάνει πολλές δουλειές για να επιβιώσει. «Δούλεψα σε οικοδομή και όταν κουράστηκα έγινα σερβιτόρος σε ταβέρνα και αργότερα δούλεψα σε μπαρ. Οποιαδήποτε δουλειά βάζει ο νους σας την έχω κάνει, αυτό όμως είναι κάτι που δεν με τρομάζει. Προτιμώ να κάνω τις επιλογές μου ελεύθερα, κι ας υπήρχαν εποχές που έψαχνα τα συρτάρια μπας και βρω κάνα ξεχασμένο χαρτονόμισμα για να πάω στο σουπερμάρκετ» είχε πει ο γνωστός ηθοποιός.


Ωστόσο, σε αυτές τις φωτογραφίες τον βλέπουμε σε πιο ανέμελες στιγμές των παιδικών του χρόνων, τότε που του άρεσε να κάνει βόλτες με το ποδήλατό του. Οι φωτογραφίες αυτές είναι από το προσωπικό αρχείο του ηθοποιού και τις παραχώρησε ο ίδιος στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» που παρουσιάζει ο Σταύρος Θεοδωράκης και στην οποία είχε βρεθεί ως καλεσμένος.

Ακούει jazz, αγαπά πολύ τη μουσική και νιώθει πια αρκετά ώριμος ώστε να συνεχίζει να ζει και να δουλεύει σύμφωνα με τις δικές του αρχές. Στα νιάτα του πέρασε από τις πιο όμορφες παρέες, την εποχή της αμφισβήτησης στα Εξάρχεια. Βρέθηκε σε κοινά καλλιτεχνικά στέκια με ανθρώπους που έδωσαν ένα διαφορετικό στίγμα στη δεκαετία του ’80.

Ο Τάκης Σπυριδάκης εξακολουθεί να είναι χαμηλών τόνων, δεν αγαπά ιδιαίτερα τη δημοσιότητα και οι πιο όμορφες στιγμές του είναι στην Αίγινα, με τάβλι, ούζο και μπάνιο με τις δύο κόρες του, που έχουν το δικό τους μαγικό τρόπο να τον ηρεμούν.
entertv.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ