2012-07-24 18:56:56
Φωτογραφία για «Ο ΖΕΣΟΥΣ ΖΟΡΖΕ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΑΤΙΤΣ!»
Στην Πορτογαλία αναφέρουν πως στο επικείμενο ραντεβού με τον Ολυμπιακό, η Μπενφίκα θα επιδιώξει να πουλήσει και όχι να δανείσει τον Νεμάνια Μάτιτς στους ερυθρόλευκους.

«Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν θα μπορέσει να τον πάρει δανεικό», αναφέρει σε δημοσίευμά του το "katimagiko.gr", το οποίο επικαλείται πηγή από το χώρο των μάνατζερ στην Πορτογαλία σχετικά με το θέμα του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον Σέρβο μέσο. Όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά, το θέμα έχει κολλήσει στον τεχνικό της Μπενφίκα Σύμφωνα με το δημοσίευμα, λέγεται ότι ο Ζεσούς Ζόρζε έχει μπλοκάρει τη μετακίνηση του παίκτη, τονίζοντας ότι τον χρειάζεται. Αν και ο Μάτιτς αποτελεί δεύτερη λύση για τη θέση του αμυντικού χαφ πίσω από τον Χάβι Γκαρσία, ο Ζόρζε λέγεται ότι έχει πει στη διοίκηση πως αν είναι να δώσει τον Μάτιτς, να τον δώσει παίρνοντας χρηματικά ανταλλάγματα.

Και αυτοό γιατί, σύμφωνα με τις πηγές του δημοσιεύματος... «με τα λεφτά που θα μπουν στο ταμείο από την πώληση του Μάτιτς, θα μπορέσει ο Ζόρζε να αγοράσει κάποιον άλλον για τη θέση του δεύτερου αμυντικού χαφ.»


Σήμερα στην Πορτογαλία τονίζουν ότι περιμένουν την άφιξη των διοικούντων τον Ολυμπιακό στη Λισσαβόνα για να γίνουν συζητήσεις...

Ο Μάτιτς πάντως είναι τραυματίας και το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι ενώ έχει τραυματιστεί από το πρώτο φιλικό με τη Μαρσέιγ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ημερομηνία επιστροφής του. Πριν από μερικές μέρες, μάλιστα, (πριν δημοσιοποιηθεί το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού) οι γιατροί της Μπενφίκα δήλωναν πως ανησυχούν...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ