2012-07-24 20:57:04
Φωτογραφία για ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΘ : ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΘΑ ΕΡΧΟΜΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο Γκοζάλο Ροντρίγκεθ είναι ένας κεντρικός αμυντικός με όλα τα χαρακτηριστικά ενός Αργεντίνου, που έχει την εμπειρία της Ευρώπης. Δυνατός, με καλή τεχνική για αμυντικός, νευρώδης, με ηγετικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του.

Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους, σύμφωνα με δημοσίευμα του "katimagiko.gr", για τους οποίους ο Ολυμπιακός έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον. Μπορεί ακόμα να μην έχει γίνει κάτι, οι ερυθρόλευκοι, όμως, τον έχουν στα υπόψιν τους και αν προχωρούσαν λίγο παραπέρα θα το έκαναν για τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Ο Ροντρίγκεθ, όμως, θα ερχόταν στον Ολυμπιακό; Και αν ναι, για ποιο λόγο;

«Ευχαρίστως θα ερχόμουν στον Ολυμπιακό. Είναι μια ομάδα που μπορεί να εκπληρώσει τις φιλοδοξίες μου», είχε πει πριν από περίπου 10 μέρες όταν του έγινε γνωστό πως υπάρχει η προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Αν και υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες, το Τσάμπιονς Λιγκ είναι και σε αυτή την περίπτωση κίνητρο. Οπως είχε πει ο Ροντρίγκεθ, θα ήθελε πολύ να συνεχίσει την καριέρα του σε μια ομάδα με τη φανέλα της οποίας θα παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ.


Η κορυφαία διοργάνωση είναι και ο λόγος που ο Ροντρίγκεθ και οι μάνατζέρ του θα έμπαιναν στη διαδικασία να μιλήσουν με τη Βιγιαρεάλ για την ελευθέρας του. Να ενεργοποιήσουν, δηλαδή, την μυστική συμφωνία με τη διοίκηση της ισπανικής ομάδας, που λέει ότι αν ο Ροντρίγκεθ βρει μια ομάδα της αρεσκείας του, θα μπορέσει να φύγει με λίγα λεφτά ή (το κυριότερο ως) ελεύθερος.

Ο Ροντρίγκεθ αμείβεται περίπου 1,3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ποσό όχι απαγορευτικό για τα δεδομένα του Ολυμπιακού. Για την ώρα, πάντως, οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν δημοσιοποιήσει τις επιθυμίες τους και ο Ροντρίγκεθ είναι στο περίμενε, όπως και άλλοι...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ