2012-07-24 22:01:05
Φωτογραφία για ΣΟΥΜΠΙΝΙΟ : ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
Δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου, έκανε ο Σουμπίνιο, λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή του Ολυμπιακού για την Πορτογαλία, εκφράζοντας την άποψη πως τα συμπεράσματα που θα βγουν από τα φιλικά, θα είναι χρήσιμα.

Αρχικά ο Σουμπίνιο δήλωσε:

«Πιστεύω ότι ο προπονητής μας θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα από αυτά τα τρία ματς γιατί, όπως είπα και πριν, αν εξαιρέσεις τη Φαρένσε που είναι μια μικρή πορτογαλική ομάδα, η Μπράγκα και η Νιούκαστλ είναι κλαμπ επιπέδου Champions League. Και εγώ και οι συμπαίκτες μου θα προσπαθήσουμε να αφήσουμε ικανοποιημένο τον προπονητή μας και να δείξουμε στον κόσμο του Ολυμπιακού ότι βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο για να είμαστε και την επόμενη σεζόν η καλύτερη ελληνική ομάδα».

Για να προσθέσει σχετικά με τον Ζαρντίμ:

«Σίγουρα όταν αλλάζει ο προπονητής χρειάζεται η ομάδα χρόνο για να μάθει τη φιλοσοφία του νέου τεχνικού. Διαφορετικά είναι τα πράγματα όταν ξέρεις τι θέλει ο προπονητής σου και γνωρίζεις πώς θα το παίξεις έχοντας κάνει προετοιμασίες μαζί του, και εντελώς άλλα όταν μαθαίνεις από την αρχή αυτά που έχει στο μυαλό του ένας προπονητής
. Χρειάζεται χρόνος για να αφομοιώσουμε αυτά που θέλει ο κύριος Ζαρντίμ. Εχω, όμως, τη βεβαιότητα ότι γίνεται εξαιρετική δουλειά απʼ όλους μας για να παίξει το καλύτερο δυνατό ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός».

Τέλος, αναφορικά με τα κοινά στοιχεία του Ζαρντίμ με τον Βαλβέρδε, ο Σουμπίνιο κατέληξε:

«Θα έλεγα ότι τα κοινά τους είναι περισσότερα από αυτά που τους κάνουν να διαφέρουν. Και οι δύο αρέσκονται στο επιθετικό ποδόσφαιρο και ζητάνε από τους παίκτες να ψάχνουν το γκολ, θέλουν την ομάδα να επιτίθεται συνεχώς και να παίζει για να κυριαρχήσει. Νομίζω ότι θα είμαστε πανέτοιμοι να αντεπεξέλθουμε στις προσδοκίες του κόσμου μας με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ