2012-07-26 20:34:41
Φωτογραφία για Όχι στον σφαγιασμό και την ισοπέδωση - ΣΥΡΙΖΑ
Σφοδρότατη επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τη συνάντηση των τριών κυβερνητικών εταίρων που, όπως αναφέρει, «απεργάζονται τα νέα μέτρα κοινωνικού σφαγιασμού και ισοπέδωσης».

«Όλα όσα με ψεύτικες διακηρύξεις προθέσεων απέρριπταν προεκλογικά, τώρα αποτελούν τη συνισταμένη της κυβέρνησης. Η συμφωνία τους στα νέα μνημονιακά μέτρα είναι συμφωνία στη λιτότητα, στις μειώσεις μισθών και συντάξεων, στο ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου, στη διάλυση της παιδείας, της υγείας, των δημόσιων αγαθών» αναφέρει.

Και συνεχίζει: «Ο στόχος περί «επιμήκυνσης» της δημοσιονομικής προσαρμογής είναι συνώνυμος με την επιμήκυνση της λιτότητας, η «επαναδιαπραγμάτευση» και τα «ισοδύναμα μέτρα» δεν είναι τίποτα άλλο παρά λέξεις κενές περιεχομένου, τις οποίες οι κυβερνητικοί εταίροι αναμασούν υποκριτικά».

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταλογίζει στην κυβέρνηση αδιέξοδη πολιτική που έχει οδηγήσει τη χώρα στο χείλος της οικονομικής καταστροφής και χαρακτηρίζει τους Σαμαρά, Βενιζέλο και Κουβέλη «εκτελεστικούς λογιστές».

Το ΚΚΕ, με τη σειρά του, αναφέρει: «Αποδεικνύεται ότι όλα αυτά τα μεγάλα λόγια για αναδιαπραγμάτευση και για διεκδίκηση μέσα στην ΕΕ δε χωράνε» και τονίζει ότι δεν πρόκειται να συζητήσει για κανένα μέτρο σε βάρος του λαού.
I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ