2012-08-02 16:34:03
Φωτογραφία για Mazi-ta-fagame.gr on air από τον Πάγκαλο
Ιστοσελίδα με στόχο τη συγκέντρωση ιστοριών κακοδιαχείρισης και διαφθοράς στο Δημόσιο, που θα περιληφθούν στο βιβλίο του Θεόδωρου Πάγκαλου με τίτλο "Μαζί τα φάγαμε" δημιούργησε ο ίδιος

Φυσικά, η έμπνευση του ονόματος της ιστοσελίδας προέρχεται από τη δήλωση που έως και σήμερα τον "κυνηγάει".

"Αυτός ο δικτυακός τόπος υποστηρίζει το βιβλίο "Τα φάγαμε όλοι μαζί" του Θεόδωρου Πάγκαλου. Μπορείτε να διαβάσετε, να σχολιάσετε και να υποβάλετε ιστορίες "τα φάγαμε όλοι μαζί", γράφει στην αρχική ... σελίδα ο διαχειριστής του, καλώντας τους πολίτες να παραθέσουν τις δικές τους ιστορίες.

Μάλιστα, υπάρχει ειδική κατηγορία, που ονομάζεται "Η δήλωση" και περιλαμβάνει το βίντεο από τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, στις 21 Σεπτεμβρίου 2010, κατά την οποία ειπώθηκε η επίμαχη δήλωση.

Στην επιτροπή συζητήθηκε το θέμα της ημερήσιας διάταξης: "Ενημέρωση για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης "Κατάργηση και συγχώνευση υπηρεσιών, οργανισμών και φορέων του δημόσιου τομέα".


"Η απάντηση εις την κατακραυγή που υπάρχει εναντίον του πολιτικού προσωπικού της χώρας 'πώς τα φάγατε τα λεφτά', που μας ρωτάει ο κόσμος είναι αυτή: Σας διορίσαμε. Τα φάγαμε όλοι μαζί. Μέσα στα πλαίσια μιας σχέσης πολιτικής πελατείας, διαφθοράς, εξαγοράς και εξευτελισμού της έννοιας της ίδιας της πολιτικής", είχε πει τότε ο κ.  Πάγκαλος.

Ακόμα, η σελίδα παρέχει πληροφορίες για το βιβλίο του πρώην αντιπροέδρου της κυβέρνησης, το οποίο δεν θα πωλείται, αλλά θα διατίθεται δωρεάν στο διαδίκτυο και θα περιλαμβάνει τις πιο αντιπροσωπευτικές ιστορίες, ανώνυμα.

Στο εγχείρημα αυτό, ο κ. Πάγκαλος εκτιμά ότι θα βοηθήσει η κατάθεση και ο σχολιασμός ιστοριών από τους πολίτες. Γι' αυτό και ζητείται από τους πολίτες να στείλουν επώνυμα, ή ανώνυμα, την ιστορία τους μέσω του δικτυακού τόπου mazi-ta-fagame.gr.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ