2019-12-01 10:41:09
Φωτογραφία για 11 χρόνια MAZI. Χρόνια πολλά, tvnea Μου!
Πριν από 11 ακριβώς χρόνια ,στις 7:00 τo πρωί, ανέβηκαν οι... διακόπτες, και το TVNEA.COM έκανε τα πρώτα του «βήματα» στο Διαδίκτυο.

Η αρχή μας παράξενη, αφού το TVNEA.COM δημιουργήθηκε για να έχω την πρώτη εμπειρία με το αντικείμενο που σπούδασα, κι αυτό δεν ήταν η δημοσιογραφία... Η ανταπόκρισή σας, τεράστια, από τα πρώτα κιόλα βήματα!

10 χρόνια μετά, το TVNEA.COM είναι εδώ, ζωντανό, ανανεωμένο, και πιο δυνατό από ποτέ Είναι ίσως το μεγαλύτερο σε διάρκεια mediaκο site που υπάρχει ακόμα ενεργό.

Είναι ίσως το μοναδικό mediaκο site που ξεκίνησε δειλά, κι έφτασε να είναι από τα μεγαλύτερα του συγκεκριμένου χώρου.

Είναι ίσως από τα λίγα site που είναι πολύ ψηλά στην προτίμηση του αναγνωστικού κοινού που ψάχνει για mediaκο ή τηλεοπτικό ρεπορτάζ, και ξεκίνησε από το μηδέν χωρίς -το τονίζω-καμια απολύτως βοήθεια και εξελίχθηκε .

Το TVNEA.COM δημιουργήθηκε με εσάς. Δυσκολίες υπάρχουν παντού, όταν όμως αγαπάς αυτό που κάνεις, πολεμάς, προσπαθείς, και σηκώνεσαι ξανά στα πόδια σου. Όλα υπάρχουν στη ζωή, και τα ευχάριστα και τα δύσκολα.


Θέλω ολόψυχα να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία αυτής της μεγάλης στιγμής, καθώς σήμερα το TVNEA.COM μεγαλώνει, και να ευχαριστήσω τους σταθερούς μας επισκέπτες, τους σχολιαστές μας, τους φίλους μας στο facebook, τους followers. Όλοι εσείς, αναγνώστες και επαγγελματίες, αναγνωρίσατε το μεράκι, το πάθος ,και την όρεξή μας.

Με εκτίμηση,

ο ιδιοκτήτης του TVNEA.COM

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ