2012-08-12 22:06:47
Φωτογραφία για ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ...ΣΕΝΤΟΝΙ! ΑΝΟΡΘΩΣΗ - ΠΑΟ 0-0
Ανόρθωση και Ευρω-παίος(;) Παναθηναϊκός αναδείχτηκαν ισόπαλοι 0-0 σε ένα φιλικό που δεν είχε πολλές φάσεις, αλλά ο Μάστρου κράτησε το μηδέν όταν χρειάστηκε και ο Ζούλα, που έπαιξε ουσιαστικά στο πρώτο του ματς με την "Κυρία", έδειξε αρκετά βαρύς Το φιλικό δεν είχε αρκετά καλό ρυθμό, με την Ανόρθωση να πιέζει στο μισό γήπεδο, αλλά ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχε αρκετά προβλήματα στην ανάπτυξη με τους Αλέξα, Λαμπάν και Οχαγιόν να μην μπορούν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους.

Ο Μάστρου κάτω από τα δοκάρια ήταν αρκετά καλός, στις ελάχιστες φάσεις που χρειάστηκε.

Ο Παναθηναϊκός είχε αρκετά σουτ έξω από την περιοχή, αλλά όλα κατέληξαν είτε άουτ είτε σταμάτησαν στον Μάστρου, ενώ η "Κυρία" δεν δημιούργησε αξιόλογες φάσεις εκτός από ένα φάουλ του Οχαγιόν στο 47' το οποίο πέρασε λίγο άουτ και μία κεφαλιά από στημένη φάση του Ζόρζε, η οποία έφυγε ψηλά έξω.

Οι συνθέσεις:


Ανόρθωση: Μάστρου, Άντιτς, Μποαβεντούρα, Ζόρζε (65' Κόλιν), Ίλιτς, Αλέξα, Λαμπάν (58' Σπαντάτσιο), Οχαγιόν (58' Β. Σιέλης - 88' Αντρέου), Ρέζεκ, Ρονκάτο (84' Λοϊζίδης, Ζούλα (65' Οκκάς).

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης (46' Καπίνο), Σεϊταρίδης (46' Φουρλάνος), Τριανταφυλλόπουλος, Πίντο, Μαρίνος, Βιτόλο, Λαγός, Μπαρμπαρούσης (65' Τοτσέ), Σισόκο (46' Ζέκα), Φορναρόλι (79' Κουσίδης), Πετρόπουλος.

* Εκεί που κάποια...Ντίλια, πριν μερικές μέρες έκανε περίπατο και ήταν μπροστά στο σκορ με 0-3, μέχρι που ο αγώνας διακόπηκε, ο Ευρω-παίος... κατάφερε να μείνει στη λευκή ισσοπαλία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ