2012-08-14 00:10:03
Φωτογραφία για Οι Anonymous #OpGreece εντόπισαν και έβγαλαν στη φόρα τα στοιχεία του άνδρα που υποστήριξε ότι σκότωσε τον Ιρακινό! [ΔΕΙΤΕ]
Σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες που έλαβε πριν από λίγο η συντακτική ομάδα του SecNews.gr, οι Έλληνες υποστηρικτές των Anonymous εντόπισαν στοιχεία προσώπου που πιθανολογούν ότι σχετίζεται με την δολοφονία του Ιρακινού, πρίν απο μερικές ώρες στο κέντρο της Αθήνας. Πιο συγκεκριμένα, οι Έλληνες υποστηρικτές των Anonymous σε μήνυμά τους πριν από λίγο στο Facebook προφίλ που διατηρούν στην γνωστή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αναρτούν προσωπικά δεδομένα Έλληνα νεαρού, που σύμφωνα με δηλώσεις του στο Facebook εμπλέκεται ή γνωρίζει στοιχεία σχετικά με την άγρια δολοφονία του  Ιρακινού.

Δείτε παρακάτω την σχετική δήλωσή τους (σ.σ. έχουμε προβεί σε απόκρυψη των προσωπικών δεδομένων που παρουσιάζουν οι Έλληνες υποστηρικτές των Anonymous #OpGreece, έως ότου υπάρξει επίσημη ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών ή επιβεβαιωθούν τα αναρτημένα στοιχεία):

Οι Έλληνες υποστηρικτές των Anonymous  προχώρησαν στην δημοσιοποίηση και έκθεση των προσωπικών στοιχείων του εν λόγω προσώπου (διευθύνσεις, τηλέφωνα, επάγγελμα, ΔΟΥ, ΑΦΜ, ταυτότητα κλπ), μιας και σύμφωνα με την δήλωσή τους  εντόπισαν την ανατριχιαστική “διαδικτυακή ομολογία” για το φόνο του Ιρακινού, κατά την διάρκεια καυγά μεταξύ χρηστών του γνωστού Social network Facebook
. Το εν λόγω πρόσωπο φαίνεται να απειλεί άλλον χρήστη του διαδικτύου, όπως διαπιστώνουμε παρακάτω (σ.σ. έχουμε αποκρύψει μεγάλο τμήμα του μηνύματος λόγω του ακατάσχετου υβρεολογίου που χρησιμοποιεί ο χρήστης):

Το SecNews δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει τα αναγραφόμενα και τις κατηγορίες που εξαπολύουν οι Anonymous εναντίον του εν λόγω προσώπου και συνεπώς δεν μπορούμε να δημοσιοποιήσουμε περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ μεταδίδουμε την είδηση με ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ. Πιθανόν ο νεαρός κατά την αντιπαράθεση του με το άλλο πρόσωπο στο Facebook να είπε τα παραπάνω, χωρίς βέβαια να ισχύουν. Ας ελπίσουμε οι “υποτιθέμενες” δηλώσεις να είναι μια “κακόγουστη πλάκα” ή αστεισμός και να μην επιβεβαιωθούν. Άραγε εγκληματική ομολογία, εγκληματική διαστροφή ή άγνοια κινδύνου?

Τα όσα αναφέρθηκαν στα παραπάνω Screenshots εντοπίστηκαν από μέλη των Ελλήνων Anonymous σε group του Facebook, με μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων, ενώ η περίπτωση του Screenshot να είναι προϊόν μοντάζ δεν είναι πολύ πιθανή γιατί το μήνυμα ήταν ορατό σε μεγάλο αριθμό μελών της γνωστής ιστοσελίδας για αρκετή ώρα.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες  γνωστός τηλεοπτικός σταθμός αναφέρθηκε πριν από λίγο στο θέμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Επιπλέον η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει δεχτεί πλήθος καταγγελιών σχετικά με τις παραπάνω δηλώσεις και διερευνά αν ευσταθεί το περιστατικό και όσα αναφέρθηκαν στην γνωστή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι τα στοιχεία που αναφέρουν οι Anonymous στην ανάρτησή τους (ΑΦΜ,ΔΟΥ, Αριθμούς ταυτότητας, κινητά τηλέφωνα) είναι στοιχεία που δεν ήταν αναρτημένα στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του εν λόγω νεαρού προσώπου. Κάτι τέτοιο ίσως σημαίνει ότι οι Έλληνες υποστηρικτές των Anonymous διαθέτουν προσβάσεις  που τους επιτρέπουν να εντοπίζουν προσωπικά δεδομένα οποιουδήποτε επιθυμούν (!).

Διαβάστε περισσότερα στο SecNews
planet-greece
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ