2012-03-17 19:36:04
Φωτογραφία για Η Julia Roberts  ερωτευτηκε γυναίκα ;
Η Julia Roberts, σύζυγος του Daniel Moder από το 2002 και μητέρα τριών παιδιών, αποκάλυψε στην τηλεοπτική εκπομπή Good Morning America ότι είναι “ερωτευμένη” με μια ποπ τραγουδίστρια! Ποια είναι η τυχερή; Η Βρετανίδα τραγουδίστρια που έχει αγγίξει με τα τραγούδια της τις καρδιές όλου του κόσμου τα τελευταία δυο χρόνια, η Adele!

«Είμαι κι εγώ τσιμπημένη μαζί της! Το ίδιο αισθάνεται και ο μεγαλύτερος γιος μου, ο Finn», είπε η Roberts στον οικοδεσπότη της εκπομπής George Stephanopoulos, σχολιάζοντας την μανία του κόσμου αλλά και την ίδιας με το αστέρι της ποπ.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έχει εκφράσει πολλές φορές το θαυμασμό της για την Adele. Πρόσφατα δήλωσε στο περιοδικό Entertainment Weekly ότι όποιος άντρας σκεφτεί να πληγώσει την τραγουδίστρια θα έχει να κάνει μαζί της.

Είπε χαρακτηριστικά: «Όποιος άντρας αποφασίσει να έρθει πιο κοντά στην Adele θα αποδείξει ότι είναι αρκετά γενναίος και θα εισπράξει αγάπη. Αν όμως της φερθεί άσχημα και να την πληγώσει, τότε να προσέχει γιατί θα τον βρούμε εύκολα!».
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ