2012-03-17 20:05:03
Φωτογραφία για Το άγγιγμα του Casper μάγεψε την J Lo
Είναι τραγουδίστρια, ηθοποιός και κριτής στο μουσικό ριάλιτι σόου American Idol. Η 42χρονη Jennifer Lopez έβαλε το κόκκινο φουστάνι εκείνο που την κάνει να μοιάζει πυρκαγιά και φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue....

Η φλογερή Λατίνα για πρώτη φορά έσπασε τη σιωπή της και μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει από τον περασμένο Αύγουστο, όταν χώρισε με τον Marc Anthony.

«Θυμάμαι ακόμα τους τσακωμούς μας για το ποτό και τα τσιγάρα του (Marc Anthony) και στεναχωριέμαι. Θα πάρει καιρό να το ξεπεράσουμε αλλά προσπαθούμε για χάρη των παιδιών μας», είπε η J Lo και συμπλήρωσε, «εξάλλου είμαστε ακόμα φίλοι».

Αναφέρθηκε, επίσης, και στη σχέση της με τον 24χρονο χορευτή Casper Smart. «Είναι αξιαγάπητος. Δεν θέλω να μιλάω πολύ γι’ αυτό. Προτιμώ να μην μοιραστώ λεπτομέρειες».

Με αφορμή το αφιέρωμα της Vogue, ο μάνατζερ της Lopez, Benny Medina, μίλησε για τη γνωριμία του με την τραγουδίστρια και ανάμεσα σε άλλα αποκάλυψε: «Η Jennifer ερωτεύτηκε τα μαγικά χέρια του Smart και θέλει να ζήσει στο έπακρο τον έρωτά τους, αδιαφορώντας για τα 18 χρόνια που τους χωρίζουν», είπε ο Medina.

«Βγήκε από μια σχέση που δεν την κάλυπτε και τώρα έχει έναν άνθρωπο που την αγγίζει κυριολεκτικά και μεταφορικά», συμπλήρωσε.
planet-greece
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αύριο θα πάω να ψηφίσω
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αύριο θα πάω να ψηφίσω
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ