2012-03-17 20:26:03
Φωτογραφία για Φρέσκοι Έλληνες, προς εξαγωγή.
Εδώ στην Ελλάδα όλοι κινούνται στην σφαίρα της ενεργητικής σχιζοφρένιας.

Ακούμε από τα ΜΜΕ του συφερτού της παρακμής από την αρχή αυτής της οικονομικής κρίσεις ότι πρέπει να αυξηθούν οι εξαγωγές μας, γιατί αυτό θα μας βοηθήσει να βγούμε από την οικονομική κρίση.

Τα ίδια όμως αυτά ΜΜΕ του συφερτού της παρακμής και της σχιζοφρένειας, αντί να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν ένα παραγωγικό κλήμα, προτρέπουν τους Έλληνες να φύγουν στο εξωτερικό.

Χθες ένας πατριώτης (υποτίθεται για το καλό της Ελλάδος) έφτιαξε μια σελίδα στο Ίντερνετ που ζητά από άλλους επιχειρηματίες ανά τον κόσμο να ενοικιάσουν έναν Έλληνα, Hire a Greek.

Τώρα άλλος πατριώτης ταξιτζής από την Αυστραλία, (υποτίθεται για το καλό της Ελλάδος ) ζητά να φύγουν από εδώ οι Έλληνες και να εξαχθούν στην Αυστραλία.

Όλα τα προηγούμενα χρόνια το μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων φοιτητών και νέων, το πουλημένο προδοτικό πολιτικό σύστημα , τους έστελνε προς εξαγωγή για σπουδές και για δουλειά. Μόνο οι άχρηστοι γύριζαν πίσω γιατί δεν τους ήθελαν οι ξένες εταιρείες.


Θέλω να ξέρω, αν φύγουν οι νέοι Έλληνες από την Ελλάδα, αυτό είναι καλό για την Ελλάδα;

Αλήθεια, τι θέλουμε να εξάγουμε, ανθρώπους ή προϊόντα, ή μήπως έγιναν οι Έλληνες προϊόντα προς εξαγωγή ή για ενοικίαση;

Αυτή η πατρίδα για να συνεχίσει να υπάρχει, χρειάζεται πρώτα από όλα νέους, όσο οι νέοι φεύγουν, δεν υπάρχει ελπίδα.

Και μην μου πει κάποιος ότι αυτοί που ζούνε στην Αμερική, ή στην Αυστραλία, είναι Έλληνες.

Δεν είναι Έλληνες, ήταν Έλληνες πριν 50 – 100 χρόνια. Τώρα έγιναν Αυστραλοί Αμερικάνοι Γερμανοί Κτλ.

Για την Αυστραλία δημιουργούν. Για την Αμερική δημιουργούν. Στον Αμερικάνικο στρατό υπηρετούν. Σε αυτά τα Κράτη καταβάλλουν φόρους. Σε αυτά τα Κράτη δίνουν δύναμη. Και οι περισσότεροι εκτός του ότι δεν ξέρουν την ελληνική γλώσσα, έχουν αλλάξει και τα ονόματά τους, Πχ όπως ο Αλέξαντρος Παπαδόπουλος, τώρα Alexander Payne, που κέρδισε το Όσκαρ.

Αλήθεια, ακούσατε να έρθει εδώ στην πατρίδα του κανένας Έλληνας της διασποράς να επενδύσει;

Αλήθεια, ακούσατε από κανέναν (υποτίθεται ) Έλληνα επιστήμονα να έρθει εδώ στην πατρίδα του, και μέσα σε αυτήν την οικονομική κρίση, να προσπαθήσει να βοηθήσει; Ξέρω μπορεί πολλοί από εσάς να διαφωνήσετε μαζί μου, γιατί χαλώ την σούπα των Ελλήνων της διασποράς.

Ας σκεφτούμε, είμαστε άξιοι να έχουμε την δική μας δυνατή πατρίδα, ή δεν είσαστε;

Αν είμαστε άξιοι, θα πρέπει να την τιμούμε και με την παρουσία μας και με την δημιουργία μας, να γίνεται κάθε χρόνο ποιό δυνατή και αριθμητικά και οικονομικά.

Μόνο ένα προδοτικό σχιζοφρενικό δημοσιογραφικό κατεστημένο, όπως είναι το ελληνικό, θα μπορούσε να έχει το θράσος να σπρώχνει τους Έλληνες εκτός Ελλάδας.

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη. Ksipnistere
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΦΠΑ κι... αγύριστος
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΦΠΑ κι... αγύριστος
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ