2012-03-17 20:49:43
Φωτογραφία για Σοκ στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν - Χαροπαλεύει ο Φαμπρίς Μουάμπα
Η αναμέτρηση της Τότεναμ με την Μπόλτον διεκόπη οριστικά στο 42` αφού ο Φαμπρίς Μουάμπα των φιλοξενούμενων σωριάστηκε στον... αγωνιστικό χώρο! «Παλεύει για τη ζωή του», λένε οι Άγγλοι, με τους γιατρούς να προσπαθούν να τον επαναφέρουν!

Ήταν στο 42` όταν ο μέσος των Τρότερς έπεσε στο γρασίδι. Αμέσως μαζεύτηκαν τριγύρω του οι παίκτες και μπήκαν και τα δύο ιατρικά επιτελεία... Από τις κινήσεις όλων, το θέμα έδειχνε σοβαρό. Στο γήπεδο μπήκε και ο προπονητής της Μπόλτον, Όουεν Κόιλ, ο οποίος ήθελε να δει με τα μάτια του τι έγινε. Τελικά, αφού οι γιατροί έμειναν κάποια λεπτά από πάνω του, ο διαιτητής Χάουαρντ Γουέμπ σφύριξε και οι παίκτες των δύο ομάδων πήγαν στα αποδυτήρια, την ώρα που ο Μουάμπα έφευγε με το φορείο!

Το γήπεδο είχε παγώσει και μόνο σε ένα σημείο οι φιλοξενούμενοι οπαδοί φώναξαν το όνομα του παίκτη. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάστασή του, για ό,τι προκύψει, θα υπάρξει άμεση ενημέρωση... Κάποιοι κάνουν λόγο για καρδιακή προσβολή, άλλοι για επιληπτικό σοκ!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γιατροί χρησιμοποίησαν απινιδωτή για να επαναφέρουν την καρδιά του, ενώ ο παίκτης φέρεται να μην ανέπνεε όταν βγήκε από το γήπεδο, ενώ το ESPN γράφει ότι του γίνεται τεχνητή αναπνοή! Το ματς διεκόπη οριστικά, όπως ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα, ενώ το σκορ ήταν 1-1. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ