2023-03-17 08:53:04
Φωτογραφία για Παγιδευμένοι Spoiler: Ποιός πρωταγωνιστής χαροπαλεύει; Διαβάστε όλες τις εξελίξεις...





Οι εξελίξεις στους Παγιδευμένους θα είναι συγκλονιστικές αλλά... ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! 

Την ώρα που ο Αλέκος προσπαθεί με κάθε τρόπο να βγει από τη φυλακή, η Αννα κρύβει το βίντεο που αποκαλύπτει τον αληθινό φονιά, προκειμένου να τον αφήσει εκεί για πάντα.

Το βίντεο που λαμβάνει η Aννα της «καίει τα χέρια». Όλη η αλήθεια για τη δολοφονία του Aγγελου βρίσκεται εκεί, μαζί με άλλα μυστικά που η Aννα θα πρέπει να αποκωδικοποιήσει. Αποφασίζει όμως να μην πει τίποτα ακόμη στον Δημήτρη, μέχρι να αποφασίσει πώς θα το χρησιμοποιήσει.



Στο μεταξύ ο Δημήτρης κάνει αίτηση για να επιστρέψει στη θέση του στην εισαγγελία και γίνεται δεκτή, ενώ η Αγγελική Ρούσσου αναλαμβάνει την υπόθεση εξαφάνισης μιας κοπέλας. Η υπόθεση ωστόσο αυτή φαίνεται επικίνδυνη, καθώς εμπλέκονται άτομα της μαφίας και ο Σταύρος ανησυχεί. Πηγαίνει λοιπόν στον προϊστάμενο και του ζητάει να πάρει εκείνος τον φάκελο. Ομως αυτό εξοργίζει την εισαγγελέα. Μπαίνει στο γραφείο του μαινόμενη. «Τι έκανες; Γιατί μου πήρες την υπόθεση;». Εκείνος πάει να δικαιολογηθεί αλλά είναι έξαλλη. «Το έκανες για να με προστατεύσεις; Επειδή είμαι γυναίκα; Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα;», του φωνάζει και τον αφήνει εμβρόντητο.

Η Υβόννη ξέρει ότι είναι στο χέρι της να στείλει τον Αλέκο στη φυλακή. Δέχεται την επίσκεψη της Αννας. «Θέλεις να τιμωρηθεί ο Αλέκος, έτσι δεν είναι;», τη ρωτάει κι όταν η γυναίκα τη ρωτάει πώς, της απαντάει: «Υπάρχουν δύο τρόποι. Αν πεις την αλήθεια, ότι έστειλες τα λεφτά στον Αγγελο για να το σκάσει μέσω του Στέλιου, δεν θα συνδεθεί η υπόθεση με τον Αλέκο. Αν όμως δεν πεις την αλήθεια, θα σκεφτούν ότι ο Αλέκος τα μετέφερε κρυφά στον γιο του». «Δηλαδή μου ζητάς να τον κατηγορήσω;», απορεί η Υβόννη. «Δεν είναι ένοχος; Εχει κάνει τόσα. Κάποιος πρέπει να τον σταματήσει», είναι η απάντηση. Η Υβόννη καταθέτει στον Σταύρο ο οποίος τη ρωτάει γιατί τραβήχτηκαν τα χρήματα από την τράπεζα. «Δεν ξέρω. Ο Αλέκος μου το ζήτησε. Οταν τον ρώτησα γιατί, θύμωσε και μου είπε να κάνω ό,τι λέει. Μου είπε να μην πω τίποτα σε κανένα», είναι η απάντηση που καίει τον άντρα της.

Παράλληλα, η ανακάλυψη του Δημήτρη για το ψέμα που του είπε η Αννα θα τον συντρίψει. Κι ενώ το περιεχόμενο του φακέλου που έχει λάβει η Αννα, της «καίει» ακόμα τα χέρια, οι εξελίξεις δεν την αφήνουν να καταλάβει ότι το βίντεο του Αγγελου κρύβει κάποιο μήνυμα που θα τη συγκλονίσει.

Στο μεταξύ ο Μάρκος, στην προσπάθειά του να βγάλει από τη φυλακή τον Αλέκο, θα ζητήσει κάτι απροσδόκητο από την Κατερίνα. «Πρέπει να με βοηθήσεις. Ο Αλέκος είναι αθώος και είναι το αφεντικό μου και πελάτης μου. Αν τον καταδικάσεις θα με απολύσει. Θα με βοηθήσεις; Κι εγώ σε βοήθησα όταν με χρειάστηκες», της λέει και την αφήνει εμβρόντητη.



Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, τα παιδιά προχωρούν τη «δουλειά» κάτω από την πίεση του Νώντα. Ομως ο Αρης κλέβει τα λεφτά του χωρίς να το ξέρουν οι άλλοι. Οταν η αστυνομία τους σταματάει για έλεγχο, εκείνος δεν σταματάει και αρχίζει η καταδίωξη. Τελικά τους συλλαμβάνουν όλους. Μόνο που στην έρευνα του αυτοκινήτου εκτός από τα χρήματα θα βρεθεί… κι ένα πτώμα.

Ο Δημήτρης πιέζει την Αννα να του πει τι είναι αυτό που του κρύβει, χωρίς αποτέλεσμα. Τότε εκείνος παίρνει το λάπτοπ της κρυφά και το πηγαίνει στον Ανδρέα. «Θέλω να δω τι έχει εδώ. Εχει κωδικό. Πρέπει να τον σπάσουμε». Οταν τα καταφέρνουν, βάζουν να δουν το βίντεο «φωτιά». Εμφανίζεται ο Αγγελος:



«Οι εκπλήξεις μου συνεχίζονται. Είμαι ο γιος του διαβόλου. Δηλητηρίασα τον εαυτό μου και έκανα ολόκληρο σχέδιο για να με σκοτώσω. Οταν βγω από τη φυλακή θα είμαι νεκρός και ο δολοφόνος θα είσαι εσύ. Φαντάζομαι ότι τώρα ψάχνεις την αλήθεια. Είμαι περίεργος να μάθω πόσο μακριά θα πάει η υπόθεση μετά τον θάνατό μου. Μαντεύω ότι είσαι χαλαρή όταν σκέφτεσαι πως είμαι νεκρός αλλά και θυμωμένη γιατί δεν τιμωρήθηκα. Θέλω να ευχαριστήσω τη θεία μου για το βιβλίο και τη μαμά μου για τα λεφτά των δολοφόνων, που είναι ουσιαστικά προσφορά του πατέρα μου. Είναι περίεργο να ξέρω ότι θα πεθάνω. Δεν περίμενες να το κάνω αυτό στον εαυτό μου, αλλά σε έβγαλα από μπελά. Τώρα σου άφησα μόνο ένα μεγάλο πρόβλημα. Θα έρθει και θα σε βρει αλλά θα σε βοηθήσει ο εισαγγελέας. Αντίο». Μόλις τελειώνει το βίντεο, Δημήτρης και Ανδρέας έχουν μείνει άφωνοι.

Ο Ακης κλέβει τα λεφτά του χωρίς να το ξέρουν οι άλλοι. Μπαίνουν στο αυτοκίνητο και όταν η αστυνομία τούς σταματάει για έλεγχο, εκείνος επιταχύνει και αρχίζει η καταδίωξη. Τους ακινητοποιούν και στην έρευνα που γίνεται, εκτός από τα χρήματα θα βρεθεί στο πορτμπαγκάζ… κι ένα πτώμα. Ακης, Νεφέλη, Λίνα, Δανάη και Θοδωρής οδηγούνται στην Ασφάλεια, αφήνοντας έκπληκτους τους πάντες.



Δημήτρης, Ανδρέας και Αννα θα ριχτούν στον αγώνα για να μάθουν την αλήθεια και να αθωώσουν τα παιδιά. Στο Τμήμα έχει φτάσει η Νατάσα, η μητέρα της Δανάης με τον άντρα της τον Βλάσση. Εκείνος βλέπει τον Ανδρέα να αγκαλιάζει την κόρη του και του επιτίθεται. «Ποιος είσαι που την αγγίζεις;». Η Δανάη του φωνάζει: «Τι κάνεις; Είναι ο μπαμπάς μου». Ο Βλάσσης πέφτει από τα σύννεφα. «Εγώ είμαι ο πατέρας σου. Θα εξηγηθούμε οι δυο μας», λέει στο Ανδρέα. Αργότερα ο Βλάσσης τον βρίσκει και ο Ανδρέας τον χτυπάει και φεύγει με το αμάξι του. Ομως στον δρόμο αρχίζει να ζαλίζεται. Κάνει στην άκρη. Πιάνει τα πλευρά του και βλέπει αίμα. Στη συμπλοκή τους, ο Βλάσσης τον έχει χτυπήσει με σουγιά. Πάει να τηλεφωνήσει αλλά λιποθυμάει. Οταν τον βρίσκουν έχει χάσει πολύ αίμα και η κατάστασή του είναι κρίσιμη.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ