2012-08-24 12:21:15
Φωτογραφία για Υπό έλεγχο η φωτιά στο όρος Κούλα στην Ξάνθη!
Επιχειρούσαν όλο το βράδυ οι πυροσβέστες στην περιοχή, μικρές αναζωπυρώσεις Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο πριν τις δώδεκα το μεσημέρι της Πέμπτης στο όρος Κούλα στην Ξάνθη, βορειοανατολικά του οικισμού της Πάχνης.

Ήδη από το απόγευμα της Πέμπτης τα εναέρια μέσα, δύο πετζετέλ και ένα ελικόπτερο, που συνέδραμαν στην περιστολή της πυρκαγιάς σταμάτησαν τις ρίψεις νερού, ενώ την ίδια στιγμή ένα πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης κατάφερε να προσεγγίσει το σημείο της φωτιάς ξεκινώντας την κατάσβεσή της.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης επιχειρούσαν στην περιοχή περιορίζονταν δραματικά την εστία της φωτιάς, παρά το γεγονός που υπήρξαν κάποιες αναζωπυρώσεις χωρίς ωστόσο να προκαλέσουν ιδιαίτερη αναστάτωση. Στο σημείο βρίσκεται πλέον και δεύτερο πεζοπόρο τμήμα της Π.Υ. Ξάνθης το οποίο επιχειρεί, και εκτιμάται πως η φωτιά θα σβήσει πλήρως τις αμέσως επόμενες ώρες.

Μέχρι στιγμής η έκταση των ζημιών και των καταστροφών δεν έχει εκτιμηθεί πλήρως, ωστόσο περισσότερα από δέκα στρέμματα μεικτής βλάστησης έχουν καεί ολοσχερώς.

thrakitoday.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κατέσχεσαν 100 τανκς!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κατέσχεσαν 100 τανκς!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ