2012-08-25 01:01:49
Φωτογραφία για ΤΑ... ΑΝΟΙΚΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Ο Ολυμπιακός πρεσάρει με κάθε τρόπο προκειμένου να κλείσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται τις μεταγραφικές του εκρεμμότητες. Δίνει... «μάχη» για τον Γκαέλ Κακουτά, ενώ εξετάζεται ξανά ο Τζαμάλ για αμυντικό χαφ.

Ο Κακουτά βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού ως αντί-Μιραλάς και στο Λιμάνι έχουν ήδη ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του παίκτη για να τον πείσουν να έρθει στην Ελλάδα.

Ο παίκτης της Τσέλσι θέλει να φύγει από τους Λονδρέζους, καθώς, όπως σας έχουμε ενημερώσει, θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε μία ομάδα, όπου θα έχει σημαντικό χρόνο συμμετοχής. Ο μεγάλος αντίπαλος του Θρύλου είναι η Μαρσέιγ Ο Κακουτά έχει αρχίσει να μπαίνει -όπως έχουμε αναφέρει- στην διαδικασία του να σκέφτεται αρκετά σοβαρά το ενδεχόμενο της μετακόμισής του στην Ελλάδα.

Γενικότερα η περίπτωση Κακουτά είναι μία πολύ πιο προσιτή περίπτωση συγκριτικά με εκείνες των Μπεναγιούν και Μαλουντά και μάλιστα θεωρείται μία μεταγραφή που έχει πιθανότητες να γίνει.

Από εκεί και πέρα στην λίστα παραμένει και το όνομα του Λεγεάρ. Σχετικά με τον αμυντικό χαφ η λύση που κοιτάζουν ξανά οι ιθύνοντες των ερυθρόλευκων είναι εκείνη του Τζαμάλ Μαχαμάντ Μπίντι ενώ υπάρχει και ο Μόρις Εντού.

Τα νεότερα αναμένεται να υπάρξουν άμεσα. Θεωρείται πάντως δεδομένο ότι μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη θα έχει αποσαφηνιστεί σε μεγάλο βαθμό το τοπίο γύρω από τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ