2012-03-18 09:08:12
Φωτογραφία για Βασιλόπουλος – Αλαφούζος οι επόμενοι;
Οι εξελίξεις στα διοικητικά του Παναθηναϊκού έχουν πάρει μερικές... ώρες αναβολή λόγω του ντέρμπι, ωστόσο, αναμένεται να συνεχιστούν από την επόμενη εβδομάδα.

Η προσοχή στρέφεται γύρω από την εμπλοκή νέων προσώπων στην ΠΑΕ, οι οποίοι θα συγκεντρώσουν ένα τέτοιο ποσό που θα αποτρέψει κάθε κίνδυνο από την Π.Ε. της UEFA για την αδειοδότηση της ομάδας στην επόμενη περίοδο.

Μετά την εισροή ρευστού από τον Βασιλάκη που έβαλε 500.000 ευρώ στο «πράσινο» ταμείο με την μορφή προσωπικού δανείου, η προσοχή στρέφεται στον Τίτο Βασιλόπουλο. Ο γνωστός επιχειρηματίας δεν έχει πάρει τις τελικές του αποφάσεις, ωστόσο οργανώνεται ένα πρέσινγκ που τις επόμενες μέρες αναμένεται να διογκωθεί προκειμένου να συμμετάσχει στα κοινά της ομάδας.

Βέβαια, από τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο Βασιλόπουλος δεν δείχνει διατεθειμένος να συμμετάσχει ενεργά στα διοικητικά και μετοχικά δρώμενα του Τριφυλλιού, όμως η πολιορκία του από ανθρώπους όπως οι Πολέμης και Αλαφούζος ίσως εν τέλει να αποδώσουν καρπούς.

Από εκεί και πέρα, αρκετοί μέσα στην ΠΑΕ είναι πεπεισμένοι πως ο Γιάννης Αλαφούζος θα κάνει σύντομα την επίσημη κίνησή του, ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει με ένα ποσό κοντά στο 1 εκ. ευρώ, ενώ θα φέρει άλλους δύο «ψημένους» επιχειρηματίες για να βοηθήσουν και να στηρίξουν οικονομικά τον σύλλογο.

πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Turkish Islamic soft power expansion
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Turkish Islamic soft power expansion
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ