2012-08-31 17:59:03
Φωτογραφία για Στοιχεία για τους δύο τοξικομανείς που δολοφόνησαν τη δασκάλα Ρεγγίνα Παπανδρέου [video]
Αυτή την ώρα οι δύο φερόμενοι ως δράστες για τη δολοφονία της Ρεγγίνας Παπανδρέου είναι εν αναμονή για να μπουν στο γραφείο του Εισαγγελέα.

Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr, υπάρχουν δύο δικογραφίες. Η μία αφορά για σφαίρες και ναρκωτικά χάπια που βρέθηκαν στην κατοχή τους και η άλλη για τη ληστεία και ανθρωποκτονία.

Για την πρώτη κατηγορία πιθανόν και σήμερα να οδηγηθούν στο αυτόφωρο, ενώ για την δεύτερη αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να λάβουν προθεσμία και να απολογηθούν την επόμενη εβδομάδα.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του patrastimes.gr οι συλληφθέντες, ενώ αρχικά φαίνεται να ομολόγησαν την πράξη τους, στην οριστική τους απολογία στην αστυνομία αναιρούν τα πάντα και δεν δέχονται τις κατηγορίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα δεν έχουν δικηγόρο υπεράσπισης, κάτι που αναμένεται να κάνει αυτεπάγγελτα ο Εισαγγελέας, ορίζοντας κάποιον.


Σύμφωνα με πηγές του patrastimes.gr η 30χρονη έχει ήδη ομολογήσει πως αυτή μαζί με τον νεαρό δολοφόνησαν την άτυχη δασκάλα προσποιούμενοι πως θέλουν να νοικιάσουν σπίτι. Η 30χρονη στην ομολογία της φέρεται να δήλωσε πως αυτή ήταν που κτύπησε το κουδούνι και όταν η Ρεγγίνα Παπανδρέου της άνοιξε την πόρτα εισέβαλε μαζί της και ο συνοδός της.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο νεαρός άντρας – οποίος είναι όπως και η τριαντάχρονη χρήστης εξαρτησιογόνων ουσιών – δεν έχει ομολογήσει ακόμα τη συμμετοχή του στο έγκλημα

Ο νεαρός είναι γιός γνωστού ξυλουργού της Πάτρας ο οποίος ενημερώθηκε πριν απο λίγο για την υπόθεση.

patrastimes.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ