2012-08-31 23:34:12
Φωτογραφία για Χωρίς Σουμπίνιο ο Ατρόμητος
Τη στιγμή που στον Ατρόμητο προσπαθούν να ξεχάσουν τον αποκλεισμό από τη Νιουκάστλ και την σφαγιαστική διαιτησία του Στούντερ, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μετράει απώλειες ενόψει του δευτεριάτικου παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ. Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου δεν θα έχει σίγουρα στη διάθεσή του τον Σουμπίνιο που έπαθε διάστρεμμα στην αναμέτρηση της Πέμπτης και θα επιστρέψει σε περίπου δέκα ημέρες, ήτοι μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τα παιχνίδια της Εθνικής.

Τα προβλήματα, όμως, δεν σταματούν εδώ, αφού ο Ιτάνζ αισθάνεται ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη, αν και τα οριστικά συμπεράσματα θα βγουν στην προπόνηση του Σαββάτου.

Από εκεί και πέρα, πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο νεαρός Καλλέργης που έχει μια κάκωση από τις προπονήσεις που έκανε στην Αθήνα, όταν η υπόλοιπη ομάδα ήταν στο Νιουκάστλ.

Τέλος, ο Καντούτσης παραχωρήθηκε δανεικός στην Καλαμάτα, ενώ ο Γρομητσάρης δόθηκε με το ίδιο καθεστώς στον Βύζαντα, αφού οι άνθρωποι του Ατρόμητου θέλουν οι δυο παίκτες να βάλουν παιχνίδια στα πόδια τους.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ