2012-08-31 23:33:13
Φωτογραφία για ΑΓΡΙΕΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΚΑΙ... ΠΑΟ - ΓΙΑΝΝΕΝΑ 1-1
Εντός έδρας απώλεια από τη 2η κιόλας αγωνιστική της Super League παρά τις... πομπώδης δηλώσεις από τους πάντες για τον Παναθηναϊκό, που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο 28′ με σουτ του Βελάσκες μετά από ασίστ του Σισόκο, όμως ο ΠΑΣ κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις με ένα φοβερό σουτ του Ντε Βινσέντι από πλάγια θέση.

Στο 53′ ο Κατσουράνης μάλλον είχε νευράκια τσαταλάκια αφού κατάφερε μέσα σε ένα λεπτό να πάρει 2 κιτρίνες και να αποβληθεί, εκ των οποίων τη δεύτερη για κάτι που είπε στον διαιτητή.

Στο 59′ σημειώθηκε ολιγόλεπτη διακοπή, λόγω ρίψης αντικειμένων, ενώ στο τέλος του αγώνα η... "ομαδάρα" του Φερέιρα αποδοκιμάστηκε από τους λίγους "πράσινους" οπαδούς που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης, Σεϊταρίδης (73’ Πετρόπουλος), Σπυρόπουλος, Βελάσκες, Πίντο, Κατσουράνης, Βιτόλο, Μπαρμπαρούσης (56’ Ζέκα), Σισοκό, Φορναρόλι, Τοτσέ (61’ Μαυρίας).

Στον πάγκο: Καπίνος, Χριστοδουλόπουλος, Μαρίνος, Βύντρα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Φεγκρούς, Λίλα, Πάντος, Μιχαήλ, Πατσατσόγλου, Τζημόπουλος (16’ Κολοβέτσιος), Ίλιτς, Ντε Βινσέντι (77’ Τζάνης), Βίλα, Γεωργίου, Τσουκάλας.

Στον πάγκο: Ταμπάσης, Ντάσιος, Κειτά, Νικλητσιώτης, Κοροβέσης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ