2012-09-01 23:27:55
Φωτογραφία για ΦΟΥΣΤΕΡ : ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό και στην Ελλάδα, εξέφρασε σε δηλώσεις του στο "Novasports.gr", ο Νταβίντ Φουστέρ, τονίζοντας ότι εδώ είναι πολύ ευχαριστημένος και όλοι στους ερυθρόλευκους του φέρονται πολύ καλά.

Επιπλέον, ο Ισπανός μέσος του Θρύλου επισήμανε ότι η νέα ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ, αρχίζει σιγά-σιγά να βρίσκει ρυθμό αλλά ακόμα χρειάζεται χρόνο.

Ο Φουστέρ είναι από τους ποδοσφαιριστές που η ερυθρόλευκη διοίκηση σκοπεύει να καλέσει για επέκταση συμβολαίου και ο ίδιος σχολίασε, πάνω σε αυτό: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος στην Ελλάδα. Πάντα λέω πως όλοι μου φέρονται πάρα πολύ καλά και πως η ζωή μου πάει πολύ καλά εδώ. Θα μου άρεσε πάρα πολύ να συνεχίσω στον Ολυμπιακό».

Όσο για την φετινή ομάδα και τις διαφορές που έχει από την περυσινή, ειπε: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να συγκρίνουμε τις δύο ομάδες. Η ομάδα τώρα έχει αρχίσει να κυλάει και να βρίσκει το ρυθμό της
. Πιστεύω πως ακόμη δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα. Πιστεύω πως είναι σε καλή κατάσταση η ομάδα φέτος. Οι μεταγραφές έχουν βοηθήσει πολύ. Είναι πετυχημένες με βάση όσα έχω δει. Έχει γίνει ένα καλό σύνολο. Αν και είναι νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα, πάντα θα προσπαθούμε να συγκρίνουμε τις δύο ομάδες. Αλλά πιστεύω πως αυτή η ομάδα είναι σε καλό δρόμο και θα δούμε μέχρι που μπορεί να φθάσει. Έχω πολλές προσδοκίες».

Για τον χρόνο που χρειάζονται οι «ερυθρόλευκοι», τόνισε: «Είναι αλήθεια πως χρειαζόμαστε χρόνο για να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας. Ξεκινώντας απ' τον προπονητή, γιατί είναι ότι πιο σημαντικό έχει αλλάξει φέτος. Όλα τα καινούργια πρόσωπα χρειάζονται λίγο χρόνο για να εγκλιματιστούν στα καινούργια δεδομένα. Όμως, πιστεύω πως όταν θα ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, η ομάδα θα καταφέρει ν' αποδώσει το μέγιστο».

Για την δική του αγωνιστική κατάσταση λόγω του τραυματισμού που είχε, είπε: «Ναι, δυστυχώς είχα την ατυχία να χάσω σχεδόν όλη την προετοιμασία. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στη διαδικασία να βρω τη φόρμα μου σε ποσοστό 100%. Μου λείπει, ακόμη λίγο. Αλλά κάθε μέρα είμαι και καλύτερα».

Αναφορικά με τον Λεβαδειακό, προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού: «Ο Λεβαδειακός είναι μία ομάδα που τα πήγε πάρα πολύ καλά πέρυσι. Το σημαντικότερο είναι πως κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία μετά από πολλές δυσκολίες. Αυτό αποδεικνύει πως είναι μία ομάδα που έχει δύναμη. Μπόρεσα να δω το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Έχει μερικούς παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στον αντίπαλο. Πιστεύω πως θα είναι ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να είμαστε προσεκτικοί»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ