2012-03-18 17:21:52
Φωτογραφία για Σιγουριά από Μέγιερι ή από Κάρολ;
Είναι κάπως μπερδεμένη η κατάσταση με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι. Ο Βαλβέρδε δείχνει να τραβάει το χαρτί Μέγιερι, όμως όπως και να το κάνουμε υπάρχει ένα ρίσκο.

Ο Μέγιερι τα έχει πάει μια χαρά από τότε που του έχει εμπιστευθεί ο Βάσκος την φανέλα με το Νο1, όμως ο πιτσιρικάς χρεώνεται σε σημαντικό βαθμό τον αποκλεισμό από την Μέταλιστ, αφού αν όχι και τα δυο γκολ, σίγουρα το πρώτο είναι από δική του λάθος εκτίμηση 100%.

Στον Ολυμπιακό τον στηρίζουν κι έτσι είναι το σωστό, όμως σήμερα με τον Παναθηναϊκό μιλάμε για ματς τίτλου σε μια τρομερά καυτή ατμόσφαιρα. Θα μπορέσει να ξεπεράσει το σοκ από την Μέταλιστ ο Μέγιερι; Θα αντέξει την πίεση; Κι αν του κάτσει καμία στραβή φάση στο πρώτο μισάωρο, τι γίνεται μετά;

Η ψυχολογία του Μέγιερι θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Αν δείξει σκληράδα και μπει μέσα σα να μην τρέχει τίποτα, τότε οι πιθανότητες είναι υπέρ του για να τα πάει καλά. Αν, όμως, φοβηθεί, τότε ενδέχεται να πάει άσχημα η κατάσταση, ειδικά αν πιέζει ο Παναθηναϊκός. Και τότε ίσως ακούσει γκρίνια και ο Βαλβέρδε για την επιλογή του.


Το μαχαίρι και το καρπούζι το έχει ο Βαλβέρδε. Για να προτιμά Μέγιερι πάει να πει ότι ο Βάσκος έχει δει κάποια πράγματα στις τελευταίες προπονήσεις και ξέρει τι κάνει. Και ο Κάρολ, άλλωστε, προέρχεται από τραυματισμό.

Μπορεί η τελευταία του εμφάνιση κόντρα στην Ρούμπιν στο Καραϊσκάκη να ήταν μεγαλειώδης και να είναι ένας έμπειρος γκολκίπερ που δεν καταλαβαίνει λογικά από έδρες, όμως πράγματι υπάρχει κι εδώ ένα ρίσκο, αφού θα πρέπει να μπει "κρύος" στο ΟΑΚΑ!
www.sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ